Business Fest a Millenáris Parkban, ahol a fehérgallérosok nyakkendő nélkül tervezik a jövőt

Az év legnagyobb és legjelentősebb üzleti eseménye négy piacvezető rendezvény összefogásával jön létre, hiszen a Business Fest a HR-konferenciákat megfesztiválosító nagymenő, a HR Fest, az IT szerepét újrapozícionáló IT Fest, a legnagyobb hazai e-kereskedelmi eseményt szervező E-commerce Expo és hazánk legjelentősebb ingatlanpiaci versenyének házigazdája, Az Év Irodája összefogásával jön létre.

“Az üzleti vezetőkkel beszélgetve egyre fontosabb témaként merül fel, hogy ebben a folyamatosan változó – kihívásokkal teli – időszakban mennyire lényeges a nyílt párbeszéd, ahol értelmezhetjük a jelen kor kihívásait. Mindannyian szívesen osztjuk meg a kétségeinket, gondjainkat, hogy közösen kereshessük meg azokat a megoldásokat, amelyek előre visznek. A Business Fest olyan úttörő platformot kínál az üzleti világ szereplőinek, ahol kötetlen formában a különböző szakterületek új együttműködési stratégiákat indíthatnak el” – hangsúlyozta Tóth Gergely, a Business Fest alapítója és ötletgazdája. 

 Az egész napos program részeként több mint tíz színpadon folynak a beszélgetések a Millenáris Park teljes területén. A HR, az IT, az e-kereskedelem és irodai témák mellett megjelennek a marketing, sales, pénzügy és további kapcsolódó szakterületek aktuális trendjei is. 

A rendezvény főszereplői a legnagyobb hazai cégek felsővezetői, a szakterületek kiemelkedő szakértői lesznek. De az előadók között biztosan találkozhatunk még Paul Berkens TedX előadóval, Ráskó Eszterrel humorista, Rákóczi Ferenc médiaszemélyiséggel, Pokorny Lia színművésszel, akik a szakmai közösség programjait színesítik. 

A fesztivál hangulatát a WAMP kihelyezett dizájn vására, a YoungArt egyedi kiállítása, chill és piknik zónák, valamint számos izgalmas közösségi program és interaktív játék színesítik.

Az esemény látogatói elsők között tekinthetik majd meg a Millenáris frissen elkészült “G” épületét, valamint az Álmok Álmodói 20 kiállítás is zavartalanul üzemel majd egész nap, ráadásul a még élő álmodók közül is többen megjelennek a fesztivál programjában.

Részletes információk és jegyvásárlás itt lehetséges.