Charles Boudet az iO Partners vezérigazgatója

Igazi iparági veteránnak számít az iO Partners újonnan kinevezett vezérigazgatója: Charles Boudet rendkívül sokoldalú tapasztalattal és másfél évtizedet meghaladó JLL-es vezetői múlttal érkezik az új pozícióba.

Charles Boudet 2006-ban csatlakozott a JLL-hez, azt megelőzően a Danone globális ellátási láncának igazgatójaként dolgozott. 2015-ben vált a JLL francia, belga-luxemburgi, dél-európai és közép-európai területeinek vezérigazgatójává. Vezetése alatt az általa irányított szegmens megduplázta a bevételeit, miközben egy adatvezérelt és technológiai orientációjú átalakulást is végrehajtott szolgáltatásainak fejlesztése érdekében.

„Izgatottan várom, hogy az iO Partners tagjaként a lehető legtöbbet hozzam ki az előttünk álló innovációs lehetőségekből annak érdekében, hogy a vállalatot a csúcskategóriás tanácsadás élvonalába helyezzem” – emelte ki Charles Boudet, aki saját bevallása szerint hisz az emberek, a kooperáció és a technológia együttes erejében.

Az új vezérigazgató technológiai jártasságát és emberközpontúságát emelte ki Michael Stanton, az iO Partners alapítója, aki szerint ez a személyiség tökéletesen illeszkedik a cég elképzeléseihez. „Egy Charles Boudet kaliberű vezető megnyerése az iO Partnersbe vetett bizalom bizonyítéka, egyben pedig az előttünk álló lehetőségek elismerése” – hangsúlyozta Michael Stanton. Úgy vélte, az új vezérigazgató sokrétű, az ingatlanszakmán túlmutató tapasztalata és vállalkozói szelleme egyaránt jelentős szerepet fog játszani az iO Partners további sikereiben és fejlődésében. Michael Stanton szerint Charles Boudet vezetésével az iO Partners készen áll arra, hogy még meghatározóbb szereplője legyen az ingatlantanácsadási piacnak.