Cseke Amarilla lett a Skanska Magyarországért felelős bérbeadási és vagyonkezelési igazgatója

Miután a Skanskánál eltöltött több mint hét év során széleskörű tudást és tapasztalatot mutatott fel, a vállalat Cseke Amarillát tette meg a magyarországi kereskedelmi fejlesztési üzletág bérbeadási és vagyonkezelési igazgatójának. Ezentúl ő felel a cég iroda- és üzlethelyiségekre vonatkozó bérbeadási stratégiájának kialakításáért, valamint a bérlőkkel és üzleti partnerekkel való együttműködésért.

A Skanskához való csatlakozása óta Amarilla nagymértékben hozzájárult a cég budapesti piaci pozíciójának erősítéséhez. Fontos szerepet töltött be a vállalat irodaprojektjeinek bérbeadásában: a Nordic Lightban és a Mill Parkban, valamint a H2Offices komplexum nemrégiben átadott első fázisában. Munkájának egyik legfontosabb eredménye volt, hogy a H2Offices első fázisa lenyűgöző, 74%-os kihasználtságot ért el. Ezenkívül aktív szerepet vállalt az épület közelmúltban történt értékesítésében is.

Arkadiusz Rudzki, a Skanska kereskedelmi fejlesztési üzletágának Európáért felelős bérbeadási és értékesítési ügyvezető alelnöke kiemelte: „Amarilla alapos iparági tudása és eredményorientált hozzáállása volt budapesti sikerünk záloga. Biztos vagyok abban, hogy ezek a sikerek az új szerepkörében is folytatódnak és munkájával továbbra is hatékonyan támogatja abbéli ambícióinkat, hogy értéket teremtsünk bérlőink számára.

Nagyon nagy megtiszteltetés számomra ez a kinevezés. A Skanskával való közös utunk hihetetlenül inspiráló volt és egyben folyamatos tanulást is jelentett. Természetesen nagyon várom az újabb projekteket és kíváncsian várom, hogy milyen új tapasztalatokat fognak hozni számomra.” – mondta Cseke Amarilla, a Skanska magyarországi kereskedelmi fejlesztési egységének újonnan kinevezett bérbeadási és vagyonkezelési igazgatója.

Amarilla 2001-ben kezdte pályafutását az ingatlanpiacon, 2008-ban pedig közelebb került az irodapiaci szegmenshez. 2016-ban csatlakozott a Skanskához, és azóta több pozíciót is betöltött a senior leasing negotiatortól a bérbeadási és vagyonkezelési menedzseren át a legutóbbi pozíciójáig, a bérbeadási és vagyonkezelési igazgatóig.