Debrecenben újabb INTERSPAR hipermarket nyílt meg

Debrecen dinamikusan fejlődő déli vállalkozási övezetétől karnyújtásnyira, egy hárommilliárd forintos beruházás révén új, 2 600 négyzetméter alapterületű INTERSPAR áruház nyílt a Mikepércsi úton, modern, családias övezetben.

„Nem véletlenül választottuk legújabb INTERSPAR hipermarketünk helyszíneként a cívis város ezen területét, hiszen az utóbbi időben több, jelentős létszámú munkaerőt foglalkoztató cég települt ide, s megnőtt az itteni agglomerációba költöző fiatal, többgyermekes családok száma is. Mind az ide rendszeresen munkába járók, mind az itt élők igényeit messzemenően kielégíti a 3 milliárd forintos beruházással elkészült új üzletünk, amelyben nemcsak az élelmiszerek széles választékát, de elektronikai cikkeket, ruházatot, kertészeti eszközöket és játékokat is megtalálhatnak” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az új INTERSPAR vonzó külsővel és könnyen felfedezhető belső térrel áll a vevők szolgálatára, akik több mint 20 000 árucikk közül választhatnak. A kínálatban hangsúlyos szerepet kapnak a kedvező árú, kiváló minőségű SPAR saját márkás termékek, amelyek szinte minden termékcsoportban, köztük a kedvelt SPAR enjoy. convenience élelmiszerek terén is pénztárcabarát megoldásokat kínálnak.

A 66 dolgozónak munkát adó áruházban a világítást és a hűtést is a legmodernebb eszközök biztosítják, ügyelve a környezetbarát működésre. Különlegessége még az üzletnek az INTERSPAR hipermarketek között, hogy itt telepítettek először digitális árjelzőket, melynek köszönhetően nincs szükség a továbbiakban papírból készült árcímkékre. Az autóval érkezők 140 várakozóhelyen parkolhatják le a járművüket, de a jól szervezett közösségi közlekedéssel is könnyedén elérhető ez az övezet.

Fotó: spar.hu