Family Center: három hét, három új üzlet

A bajai Family Centerben 2015. október 30-án megnyitotta üzletét a lengyel Pepco áruházlánc, ahol különböző női, férfi és gyermekruhák, irodaszerek, valamint kisebb lakásfelszerelési cikkek kaphatók megfizethető áron. Mindamellett, hogy a bajai szakáruház jelenleg újra 100%-os bérbeadottsággal büszkélkedhet, a Family Center iránti folyamatos érdeklődés és a bérlők visszajelzései azt támasztják alá, hogy ez a kereskedelmi egység az elmúlt években kifejezetten népszerű lett a helyi lakosok körében.

Fellendült továbbá a soproni Family Center is, ahol idén novemberben a korábbi koncepciójától eltérően megnyitott a Csipke kreatív hobbi és ajándékbolt is, mely ez idáig
-úgynevezett „pop-up store”-ként- csak ideiglenesen tervezte a bérlők sorát gazdagítani, november 2-ától azonban állandó jelleggel várja vásárlóit felújított, barátságos üzletében. A Csipke boltban számtalan hobbikellék mellett megtalálhatók az aktuális ünnepeknek megfelelő ajándéktárgyak is, így jelenleg különböző kreatív, szemet gyönyörködtető adventi koszorúk, karácsonyi díszek és gyertyák közül is válogathatunk.

De ezzel még nem zárul a kör, a soproni Family Center 8 éves fennállása óta újabb mérföldkőhöz érkezett, november 12-én ugyanis megnyitja kapuit a dán JYSK áruház, ahol a lakberendezési termékek, bútorok, matracok, ágyneműhuzatok, függönyök és ajándéktárgyak széles választéka áll majd a vásárlók rendelkezésére, a megszokott kedvező áron és magas színvonalon.

A fenti ingatlanok mellett a Real Management Kft. a többi, általa kezelt Family Center kínálatának színesítésén és bővítésén is dolgozik. Addig is minden vásárlót sok szeretettel várnak!