Folytatódik az East Gate PRO Business Park fejlesztése

Az East Gate PRO Business Park A1 és B1 csarnokainak átadása után újabb ütemmel bővül az észak-pesti üzleti park. Az A2 csarnok területén, melynek föld- és alapozási munkái 2022 nyarán kezdődtek, jelenleg az előregyártott szerkezetek építése zajlik, átadása pedig a 2023 nyarán várható. A csarnoképület 9100 négyzetméternyi gyártó, összeszerelő, fulfillment és raktározási célokra egyaránt alkalmas területet kínál majd bérlői számára.

Az East Gate Pro legújabb ütemének kivitelezése a tervek szerint halad, vele egyidejűleg pedig a park bejáratánál helyet kapó helyközi buszmegálló kialakítása is elkezdődött. A csarnokok kiváló megközelíthetőséggel, Fóton, az M0 és M3 autópályák találkozásánál, a Megyeri hídtól pár percre helyezkednek el. Az A1 és B1 csarnokok példáját követve, a fejlesztés alatt álló A2 is a BREEAM Very Good minősítéssel összhangban épül, kivitelezője pedig szintén a Weinberg ’93 Építő Kft.

A WING Industrial szegmensének eddigi fejlesztéseit a piaci igények maximális mértékben visszaigazolták, az East Gate PRO csarnokainak 75%-át pedig már az átadást megelőzően bérbeadtuk. Ennek nyomán, összhangban az elmúlt évek gyakorlatával a park további épületeinek fejlesztését is spekulatív alapon indítjuk. Mint projektjeink során mindig, így az East Gate Pro esetében is, igyekszünk felkészülni a mai globális kihívásokra. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk az épületeinkben a korszerű energetikai megoldásokra, mind gépészeti mind építészeti szempontból” – emelte ki Korda Zsófia, a WING Zrt. Corporate Sales Relations és Business Development, Chief Sales Officer (CSO).

A WING közel 300.000 négyzetméteres teljes ipari portfóliója közel 100 százalékos bérbeadottság mellett működik. A meglévő portfólióméret, illetve a további több mint 200.000 négyzetméteres fejlesztési potenciál alapján, a cégcsoport Magyarország ipari és logisztikai ingatlanszegmensének egyik legnagyobb szereplőjévé vált az elmúlt években. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően olyan nagyvállalatok számára biztosít egyedi igényekre szabott és korszerű csarnokterületeket mint a Philip Morris, Phoenix Pharma, Wizz Air vagy a fulfillment szolgáltatást nyújtó Webshippy.