A Futureal Investment Partners berúgta az ingatlanpiac ajtaját

Megtette az első lépéseket a Futureal Investment Partners, hogy meghatározó befektetési és vagyonkezelői társasággá váljon. A magas értéknövekedési potenciállal rendelkező európai befektetésekre összpontosító üzletág újrapozicionálási célból rövid idő alatt három értékes projektbe ruházott be Lengyelországban.

A felvásárlások keretében a vállalat megszerezte a 30.345 m2-es varsói Galeria Bemowo és a 25.570 m2-es gdański Manhattan bevásárlóközpontot. Mindkét komplexum kiváló lokációval, tágas parkolóval és 120 üzlettel rendelkezik, így olyan meghatározó bérlőket vonzottak magukhoz, mint például a Carrefour. 

Az akvizíciók részét képezi az egyik legnagyobb lengyel városban, Wrocławban található irodaház, a Wratislavia Tower is. A város főterétől mindössze 300 méterre magasodó, 11 szintes üvegfalú épületben 12.000 m2 iroda található, illetve olyan szolgáltatásokat biztosít, mint például a mozi vagy edzőterem, illetve a 140 férőhelyes mélygarázs.

„Mindhárom bejelentett projektünk kiválóan illeszkedik a magas megtérülést célzó befektetési stratégiánkba. Olyan kiváló adottságokkal rendelkező ingatlanokba fektetünk be, amelyeket szakértelemmel újrapozicionálva még értékesebbé teszünk a piacon” – hangsúlyozta Karol Pilniewicz, a Futureal Investment Partners befektetési igazgatója.

„Azzal a céllal indítottuk el a Futureal Investment Partnerst, hogy az értéknövelő és opportunista ingatlanpiaci kitettséget kereső intézményi befektetők értékes partnerévé váljunk. A Futureal Investment Partners független vállalatként működik, ugyanakkor a cégcsoport több mint 500 fős ingatlancsapatának két évtizedes üzletkötési és fejlesztési tudását, tapasztalatát és kapcsolati hálózatát is kamatoztathatjuk” – tette hozzá Futó Gábor, a Futureal-csoport alapítója és társtulajdonosa.