Hivatalosan is átadták a főváros első Four Points by Sheraton szállodáját

A nyári próbaüzem után, ünnepélyes keretek között hivatalosan is átadták a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodát Újlipótvárosban. A Marriott International szállodalánc különleges márkájának ez az első egysége Budapesten.

A közvetlenül a Duna partján megnyitott új szállodát az Accent Hotel Management üzemelteti. A létesítmény 105 vendégszobával és egy káprázatos panorámájú tetőtéri bárral növeli a 13. kerület idegenforgalmi kínálatát. Nem csak a 9. emeleti rooftop bár, de a szobák nagy része is a folyóra, valamint a Margitszigetre néz. Elhelyezkedéséből és kialakításából adódóan a hotel vendégei nyugodt és csendes környezetet élvezhetnek, de gyalog vagy tömegközlekedéssel pillanatokon belül a nyüzsgő városközpontban találhatják magukat. Így válik a szállodát is magában foglaló Duna Pearl ingatlankomplexum a városrész új központjává.

A Duna Pearl egy lakó- és kereskedelmi területeket is felvonultató multifunkcionális ingatlanfejlesztés, amely a szálloda ünnepélyes átadásával vált most befejezetté. A nagyívű beruházást megvalósító Polat Holding elnöke, Adnan Polat ebből az alkalomból köszöntötte személyesen is a meghívott vendégeket. Beszédében hangsúlyozta, a Duna Pearl beruházás a cégcsoport ingatlanberuházási tevékenységének egyik legfontosabb ékköve – így különösen büszke arra, hogy az épületkomplexumban helyet kapó szállodát olyan presztízs márka képviseli, mint a Four Points by Sheraton.     „Vendégeink visszajelzései a nyitás óta kiemelkedően pozitívak, a szálloda foglaltsága pedig a terveink szerint alakul” – tette hozzá Hegedűs Dávid, a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodaigazgatója.