Így zajlott a LEO díjátadással egybekötött szakma rendezvénye

A Szövetség számára a 2012. évi megalakulás óta egyik legfontosabb CÉL a fiatalokkal, az utánpótlással való folyamatos kapcsolattartás, megismerni egymás értékeit és motivációit. Ezzel a céllal jött létre a pályázat is 7 évvel ezelőtt.  Örömteli visszajelzés, hogy a diákok és pedagógusaik nem váltak érdektelenné a kezdeményezés irányában, a pályázat továbbra is országosan mozgatja meg a szakiskolákat és sokan közülük visszatérő pályázók. A tagvállalatok vezetősége és a LEO Elnöksége együttesen vett részt a zsűrizésben. Annyira erős volt ezúttal a mezőny, hogy két II. helyezettet hirdettek.

A LEO Szeretem a szakmám pályázatának 2022-es I. helyezett csapata, a Győri SZC Pattantyús Ábrahám Géza Technikum nyert tavaly is, de olyan professzionális, a bírálati szempontoknak mindenben megfelelő és mindamellett szórakoztató filmet készítettek, hogy megint győzedelmeskedtek. A megosztott második helyezést a létesítménygazdálkodás és saját szakmája frappáns összekötésén alapuló filmjével a Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Technikum és Kollégium Krea-Duó csapata és a TM SZC I. István Szakképző Iskola 9. a. festő csapata kapta humoros, a bírálati szempontoknak eleget tévő munkájával.

A program ezután Kuczogi László, K-ÉP Stúdió Alapító-Ügyvezető Igazgatójának, a LEO Tiszteletbeli Tagjának izgalmas gondolatébresztő prezentációjával folytatódott. Az előadásból megtudhattuk, hogy hol tart most a digitális átállás és merre tart a jövőben az FM területén. Majd egy panelbeszélgetésre került sor, ahol a résztvevők a saját szakterületükön mutatták be a digitális átállást.

Völgyi Csaba, SCH-PS Fejlesztési Vezető a légtisztítási megoldásokról,  Jámbor Árpád FM Unity, Társtulajdonos, FAAC Ügyvezető Igazgató,  a jövő Adema hibabejelentő rendszerről és az okos automata ajtókról, Falta Viktória CLEAN UP Grand Service, Ügyvezető igazgató-helyettes a minőségi tisztítás-technológiáról és újonnan fejlesztett mosodájukról, Vasas László FRACHTMEISTER International Branch Manager a magas hozzáadott értékű szállítmányozási technikákról és okos költöztetésről, végül  Ecsedi Péter, EPS-Connect, Innovációs Vezető a korszerű technológiai infrastruktúráról,  IT hálózati rendszerek költöztetéséről beszélt az FM digitális átállásának vonatkozásában.

A szakmai program végén a Vendégek vezetett bejáráson ismerhették meg a több mint 500 helyiségből álló Néprajzi Múzeumot. A túra végére minden résztvevő megértette, miért is nyerhette el a múzeum a világ egyik legrangosabb ingatlanszakmai nemzetközi eseményén, az International Property Awards-on,  kategóriájában a világ legjobb középülete elismerést a 80 fős nemzetközi szakmai zsűri ítélete alapján.

Fotó:  Harangozó Dávid