Megnyílt a Dyson első magyarországi pop-up store-ja

A Dyson Demo Zone nem csupán egy pop-up store, hanem egyfajta „tesztlaborként” a látogatók a termékeket is kipróbálhatják. A vállalat üzletfilozófiájának egyik alapeleme, hogy termékeiket a legújabb innovációk alapján, nagyszabású mérnöki és tudományos háttérmunkával fejlesztik. 

Ezen fejlesztéseknek köszönhető például, hogy a Dyson hajápoló készülékei a hajszárítást és a hajformázást extrém hőhatás elkerülésével teszik lehetővé, így a haj megőrizheti természetes egészségét. Ezt az innovációt első kézből megtapasztalhatták a látogatók is, akiket ingyenes hajformázásra vártak az új pop-up store-ban.

A megnyitó hétvégén megtartott két napos „Styling Session” keretében számos híresség hairstylistja, Radván Simon mesterfodrász várta a látogatókat hajformázásra. A vállalat által gyártott innovatív termékek nem csupán a hajszakértők körében igen népszerűek, de „otthoni” felhasználók körében is elterjedtek.

A Dyson a legújabb tudományos fejlesztéseket teszi elérhetővé a hétköznapi feladatok elvégzésében. A Demo Zone-ban többek között lehetőség nyílik megismerkedni a Dyson legújabb vezeték nélküli porszívójával is. A V15 Detect tisztítófejébe lézerfényt építettek, mely a takarítás közben detektálja és felszedi a szabadszemmel nem látható port is, így még tisztább és higiénikusabb lehet takarítás után a lakás.

A pop-up store-ban megtalálhatóak a Magyarországon is egyre inkább elterjedő légtisztító készülékek is. Az ilyen készülékeknek nemcsak a napjainkban egyre inkább hangsúlyos vírusok és baktériumok elleni funkciója létezik, hanem számos más módon is hozzájárulhatnak az egészségesebb otthonhoz, például a spórák vagy az allergiát kiváltó részecskék levegőből való kiszűrésével. 

A Dyson készülékei HEPA H13 minősítéssel is rendelkeznek, ez azt jelenti, hogy a szennyezett részecskék nem csak begyűjtésre kerülnek, hanem az is biztosítva van, hogy ne kerüljenek vissza a környezetbe.