Mindenkit vár az új, szép Debrecen Pláza

A nagy bevásárlóközpontok hozzátartoznak életünkhöz. A cívisváros lakói által kedvelt Debrecen Plaza több mint 15 éve, 1998 óta szolgálja a debrecenieket. Sokan szeretik nagy tereit, kényelmes parkolóját, éttermeit, modern moziját, az épületben található üzleteket. A város szívében található üzletközpont az elmúlt hónapokban jelentős átalakuláson ment keresztül. Nem csupán a környezete újult meg és lett rendezettebb – a 2-es villamosvonal átadása új forgalmi helyzetet teremtett! –, de a belső tér is lényegesen változott.

Aki betér, az rögtön láthatja: még barátságosabb, még emberközelibb lett ez a hely! Bútorok kerültek bele, melyek az otthonosság érzetét erősítik, s növények, melyek egészen hangulatossá teszik az intézményt. Ez már nem az a pláza, amit eddig ismertek a debreceniek, ez már sokkal élhetőbb hely – mutat körbe Dankowsky Nagy Éva, az intézmény üzemeltetési igazgatója. Ezt erősíti az is, hogy új üzletek nyíltak, s néhány eddig is ismert és kedvelt üzlet pedig új helyre került az épületen belül.

A First Phone – mely mobiltelefonok, tabletek, laptopok, navigációk és kiegészítőik forgalmazásával foglalkozik – nemrég új helyre költözött, ahogy a népszerű Alexandra könyváruház is, a Brandline (női-, férfi ruházat) pedig megújult.

Ezek mellett több új üzlet is várja a vásárlókat: ezek az Ambiente (női ruházat), az Amsterdam Shop (bizsu, ajándék), a Jeans Store és a Look Outlet (női-, férfi ruházat) illetve a Fun City bowling) a játékos kedvűeket.
S ha valaki elfáradt a vásárlásban, vagy mozi előtt (esetleg utána van éppen) elüldögélhet az Amici kávézóban is – akár annak a teraszán, ami üde színfolt a plaza belső terében.

Jöjjenek el, nézzenek szét – érezzék otthon magukat a Debrecen Plazában! – invitálja a leendő látogatóit is Dankowsky Nagy Éva igazgató.