Minősített akadálymentes irodaház a Blue Cube

Kereskedelmi 2021-05-11

Ezüst fokozatú akadálymentes helyszín minősítést szerzett az S IMMO Hungary portfóliójába tartozó Blue Cube irodaház az Access4You-tól.

A Váci út jellegzetes épületét eleve úgy tervezték, hogy biztosítsa a megváltozott munkaképességű dolgozók, illetve a speciális igényű látogatók kényelmét is. Az Access4you idei előminősítése feltárt néhány olyan fejlesztési lehetőséget, amelyek megkönnyíthetik a Blue Cube irodaház megközelíthetőségét, valamint a házban való közlekedést és tájékozódást.

Ezek közé tartozott az üvegfelületek, az ajtók és a lépcsők láthatóságának javítása, ami a gyengénlátók számára nyújt még nagyobb biztonságot. Rajtuk kívül a nagyothalló és a kognitív zavarral élő emberek igényeit szem előtt tartva is történtek fejlesztések a Blue Cube közösségi tereiben. Ez különösen abból a szempontból jelentős, hogy itt működik a Fővárosi Vízművek ügyfélszolgálata, amelyet babakocsit toló anyukák, kerekesszékes ügyfelek és más speciális igényű emberek is rendszeresen felkeresnek.

A 2002-ben átadott, mintegy 9500 négyzetméter alapterületű Blue Cube rendelkezik a BREEAM In-Use Very Good zöld minősítő tanúsítvánnyal is.

Partnereink