Nagyvárosi, stílusos ősz a CCC-ben!

A CCC márka arca az új szezonban, a nemzetközi kifutókról ismert modell: Anna Jagodzińska. A vibráló New York nagyvárosi színtere tökéletes háttérrel szolgál az őszi-téli táska- és cipő kollekciójának bemutatásához.

Női kollekció
A CCC őszi-téli kollekciója minden bizonnyal elnyerni mindazok tetszését, akik  stílusos megjelenésre törekszenek. A nagyvárosi sikk inspirálta rendkívül divatos oxford cipők és loaferek csábítják a nemzetközi trendek nagyszámú csodálóit. Abszolút sláger a Lasocki márka bőr csizmáinak széles választéka. A színek és fazonok nagy kínálata szabadságot ad a megfelelő modell kiválasztásához. Ezek között találhatunk divatos bokacsizmákat éppúgy, mint rockos stílusú bakancsokat, vagy szőrmével díszített, illetve klasszikus bokacipőket – magassarkú és telitalpú változatokban egyaránt. Az ősz legfontosabb színei a barna különböző árnyalatai, a camel és a fekete, de kiegészítő színként megjelennek a bordó és a sötétkék trendi árnyalatai is. A kényelem kedvelői a bakancsok igen sokféle típusa közül válogathatnak – ezek a cipők éppúgy ideálisak nappali viseletre, mint egy hétvégi kiránduláshoz. A fagyos télre készültek a divatos és a kényelmes csizmák, lapos- és magas sarokkal egyaránt. Az új cipőkhöz tökéletesen passzolnak a nőies, vagy praktikus válltáskák, illetve a fiatalos hátizsákok.

Férfi kollekció
A férfiak számára a cipők teljes skálája áll rendelkezésre az elegánstól a sportos jellegig, amelyek megfelelnek a legújabb, nemzetközi trendeknek. Különös figyelmet érdemel a magas minőségű, bőr Lasocki for Men márka cipőinek sora, melyekben a klasszikus és alkalmi cipők, valamint a divatos casual csizmák és bakancsok is képviseltetik magukat.
A férfi kollekció őszi színei között éppúgy megtalálható a klasszikus fekete, mint a barna meleg árnyalatai, vagy a stílusos szürke.

Gyerek kollekció
A legkisebbeknek olyan kényelmes kiscipőket, kínálunk, amelyek ideálisak lesznek a kora őszi sétákhoz. A kollekcióban megtalálhatjuk a gyerekek számára tervezett, Lasocki Kids bőrcipőket, továbbá a fiataloknak szánt Lasocki Young modelljeit, valamint rengeteg modellt a Disney és Marvel mesék rajongóinak.

Magyarországon terjeszkedik a lengyel cipő kiskereskedelem óriása a CCC
A CCC a kilencvenes évek közepén alakult Lengyelországban. Európa 14 országában jelen lévő üzlethálózata több mint 600 saját tulajdonú márkaboltból áll, alkalmazottainak száma megközelíti a 7000 főt. A CCC Lengyelországban évek óta piacvezető a kiskereskedelmi cipőértékesítési szegmensben. A cég 2012 szeptemberében kezdte meg magyarországi tevékenységét és a gyors ütemű expanziónak köszönhetően, ma már a magyar cipőpiac egyik fontos szereplőjévé vált.

A kiváló minőségű bőrcipők a cég saját tulajdonú, lengyelországi gyárában készülnek. Az elmúlt pár évtizedben megszerzett tudását és tapasztalatát hasznosítva, a CCC elsődleges célkitűzése hogy cipőit a lehető legmagasabb minőségben és a lehető legalacsonyabb áron kínálja immár a hazai vásárlóknak is.

A CCC termékeivel a társadalom legszélesebb rétegeit célozza meg. Itt a legkisebbektől a legidősebb korosztályig, nemtől függetlenül, mindenki megtalálja a neki megfelelő lábbelit. A CCC cipőboltok a tinédzserek körében is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen az üzletekben megtalálják az igényeiknek megfelelő, divatos, széles színskálával rendelkező fazonokat. A CCC cipők közös jellemzője a kedvező ár, a kiváló színvonal és a rendkívüli választék.