Nemzetközi divatüzletlánc érkezik Magyarországra

Magyarországra jön a Primark, amely szeptember 16. után nyitja meg első üzletét Budapesten. A Primark rendkívül népszerű üzletlánc, rengeteg magyar egészen Bécsig is hajlandó kiutazni, hogy válogathasson a cég olcsónak mondott cikkei között.

A vállalat magyarországi terjeszkedése a Primark folyamatos elkötelezettségét mutatja a közép-kelet-európai régió iránt, miután Szlovéniában, Lengyelországban, Csehországban és Romániában is sikeres üzletnyitásokat hajtott végre, írja az origo.

A divatáruházlánc már toborozza a dolgozókat a magyar üzletébe: a pozíciók betöltéséhez elengedhetetlen az angol nyelvtudás, a cég azonban különféle fejlesztési programokon, képzéseken, illetve nemzetközi projekteken való részvételt is biztosít a munkavállalóknak ahhoz, hogy az angol nyelvet elsajátíthassák.

Az új budapesti üzlet a legújabb divattrendek és a mindennapok során használt alapvető cikkek Primarktól megszokott egyedi, kedvező árú választékával várja majd vásárlóit. Az áruház kínálatában megtalálható lesz számos licenctermék, így az NBA és a Disney nevével jegyzett áruk, valamint a Primark folyamatosan növekvő Primark Cares almárkája, amely az áruházlánc törekvésének megfelelően megfizethetőbbé teszi mindenki számára a fenntarthatóbb divatot.

Fotó: Getty Images – illusztráció