Ősszel nyílhat meg a Galéria Center kiskereskedelmi park Mosonmagyaróváron

A Cushman & Wakefield már a kivitelezés megkezdése előtt, több olyan mágnesbérlővel kötött bérleti szerződést, mint a CCC, a New Yorker, a dm, a Pepco, a Fressnapf és az Euronics.

Ez az egyedülálló, új, hiánypótló fejlesztés Mosonmagyaróvár kiskereskedelmi központjában helyezkedik el, a központi buszpályaudvarral szemben, olyan egységek szomszédságában, mint a Park Center, az Aldi, a Jysk, a Lidl és a Tesco.A fejlesztés mind Ausztriából, mind Szlovákiából és a környező kisebb városokból is könnyen megközelíthető.

Lyliet Meléndez, a Cushman & Wakefield munkatársa elmondta: “A Galéria Center a legjelentősebb kiskereskedelmi fejlesztés ebben a régióban az elmúlt 10 évben. A fejlesztők felismerték a környék adottságait, az itt élők átlagon felüli vásárlóerejét, valamint az Ausztriából és Szlovákiából érkező látogatók megjelenésének lehetőségét. Biztosak vagyunk benne, hogy a jelenlegi bérlői összetétel, a rugalmas kialakítási lehetőségek, a modern tervezés és az épület stílusa pozitívan befolyásolja a további bérbeadási folyamatot.”

A kiskereskedelmi park átadását 2019 nyarára tervezik, az üzletek nyitása 2019 őszén várható.