A Panattoni bővíti csapatát Magyarországon

A Panattoni konkrét beruházási tervekkel rendelkezik az első 100 000 négyzetméter fejlesztésére vonatkozóan. A cég két helyszínen kezdi meg többbérlős logisztikai parkok építését Budapest vonzáskörzetében, amelyek különböző iparágak, például az e-kereskedelem, a logisztika, a szállítmányozás, a disztribúció és a könnyűipari gyártás bérlőit fogják kiszolgálni. Mivel új projektek vannak folyamatban, a Panattoni úgy döntött, hogy bővíti magyarországi irodáját. Március 1-jétől Tóth Mariann bérbeadási igazgatóként csatlakozik a magyar csapathoz. 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy Mariann csatlakozik budapesti csapatunkhoz. Projektjeink kezdenek formát ölteni, és meggyőződésem, hogy Mariann valódi lendületet fog adni ezeknek a fejlesztéseknek a megvalósításához. Tapasztalata és piaci hírneve a következő szintre emeli helyi működésünket” – nyilatkozta Kemenes László, a magyarországi iroda ügyvezető igazgatója. 

„Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Panattoni helyi csapatához, és egyben egy nemzetközi szervezet részévé válhatok, valamint segíthetem a további csapatépítést Magyarországon. Meggyőződésem, hogy a vállalat, amely oly sok európai piacon van jelen, sokat tud nyújtani a magyarországi ügyfeleknek is. Különösen, ha modern és fenntartható fejlesztésekről van szó. Nagyszerű lehetőséget látok arra, hogy sikeres üzleti megoldásokon keresztül gyümölcsöző ügyfélkapcsolatokat alakítsunk ki” – mondta Mariann. 

Mariann több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezik az értékesítés és az ingatlankezelés területén, és pályafutása során számos vezető pozíciót töltött be neves nemzetközi vállalatoknál. Mielőtt csatlakozott volna a Panattoni csapatához, bérbeadási igazgatóként dolgozott a Property Market Real Estate Development-nél, ahol a nagyszabású, multifunkciós BudaPart fejlesztés, a Bem Center Irodaház és a Dürer Park bérbeadási stratégiáinak kialakításáért és azok lebonyolításáért volt felelős. 

Korábban több, mint 8 évig dolgozott a HB Reavis-nál. Országos bérbeadási igazgatóként Mariann felelt a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kialakításáért, az ingatlanszakemberek bővülő csapatának vezetéséért, innovatív ingatlanmegoldások megvalósításáért a magyar INFORMACJA PRASOWA PRESS RELEASE piacon, valamint az ügyfelek vállalkozásainak személyre szabott munkaterületi megoldásokkal történő megvalósításáért. 

Mielőtt csatlakozott a HB Reavis-hez, Mariann az irodabérbeadási részleg társvezetőjeként dolgozott a Colliers International nemzetközi ingatlantanácsadó cégnél. Az ingatlanpiaci tevékenységét megelőzően a Domina Inn Fiesta Hotel, a New York Palace Boscolo és a Danubius Hotel Group vállalati értékesítési menedzseri és értékesítési igazgatói pozícióiban dolgozott. Mariann diplomáját a Budapest Business Shcool szállodaipari és turizmus szakán szerezte. 

A Panattoni, amely több mint 14 millió négyzetméternyi területet épített be eddig, és 4 millió négyzetméteren folytat jelenleg építkezést, Európa egyik legnagyobb ipari- és raktárterület fejlesztője. A vállalat a földrész legfontosabb logisztikai piacain – német, angol, lengyel, skandináv, spanyol, holland és sok más helyen – működik.