Pátria papír-írószer üzlet nyílt az Aréna Plazában

Az augusztus közepén megnyitott új helyszínen a Pátria Papír szaküzletekben megszokott kiváló minőség, széles választék és kedvező árak várják a vásárlókat. A folyamatosan bővülő kínálatban számos világmárka legújabb termékei, egyedi kollekciói is szerepelnek: írószerek, különféle méretű és kivitelű füzetek, irattartók, jegyzettömbök, irodai, illetve kreatív eszközök.

A tanévkezdés előtti időszakban az iskolaszezonos cikkek – tollak, ceruzák, színes ceruzák, füzetek, tolltartók, iskolatáskák, kisebb-nagyobb eszközök az ollótól a számológépen át a zsírkrétáig – kerültek előtérbe a szezonálisan megújuló választékban, amelynek kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy minden korosztály megtalálja az igényének és az aktuális trendeknek megfelelő termékeket.

A Pátria Papír bolthálózatban beváltható utalványok, kedvezmények az Aréna Plaza földszintjén található szaküzletben is igénybe vehetők. A Pátria iskolakezdési programjának keretében 2015. szeptember 30-ig 10 000 Ft feletti vásárlás esetén 15%, 10 000 Ft alatt pedig 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni a szükséges iskolaszereket, illetve az Iskolai Erzsébet-utalvány felhasználásakor a SULIKÁRTYA kupon felmutatója 10 000 forintot meghaladó vásárlás esetén 20%, ez alatti összegnél 15% kedvezményben részesül.

Az 1893-ban alapított, közel 350 munkavállalót foglalkoztató, 100% hazai tulajdonban lévő Pátria Nyomda Zrt. Magyarország egyik vezető nyomdaipari, illetve papír-, író- és irodaszer kis- és nagykereskedelmi cége. A legújabb budapesti helyszínnel együtt összesen már 23 szaküzlettel rendelkezik a Pátria a magyar piacon, amelyek közül 9 a fővárosban, további 14 pedig a főbb városokban, megyeszékhelyeken található.