A Prologis új szintre emelte a dolgozói jóllétet a logisztikai parkokban

Kereskedelmi 2022-07-25

A hatékony logisztikai ingatlan-megoldásokat kínáló Prologisnak kiemelten fontos a logisztikai parkjaiban dolgozók egészsége, ezért ingyenes egészségügyi szűrést szervezett és szervez a jövőben is számukra.

Az egészségügyi szűrővizsgálatok minden ember számára alapvető fontosságúak a fizikai jólét megőrzése érdekében. Azonban be kell látnunk, hogy a mindennapi rohanásában gyakran elhanyagoljuk ezeket a szűrővizsgálatokat. Ezért a Prologis júniusban két magyarországi parkban biztosított minden dolgozó számára ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokat, és hamarosan további szűréseket végeznek a többi parkban is.

A Prologis Park Budapest-Harborban három nap alatt 231-en regisztráltak a szűrővizsgálatokra, míg a Prologis Park Budapest-Szigetben összesen 227-en. A kezdeményezés hamarosan az ország további két parkjában, a Prologis Park M1-Pátyban és Prologis Park Gyálban is elérhető lesz. A vizsgálatok végeztek szívterheléses tesztet, a légzésfunkciós tesztet és a melanóma szűrést is. Az ügyfelekkel együttműködve a parkokban dolgozók vizsgálata zökkenőmentes volt, csupán egy gyors és egyszerű szünetet igényelt a munkanapjukban.

„A parkjainkban dolgozók egészsége kiemelten fontos számunkra” - hangsúlyozta Andrelli Szilvia, a Prologis ingatlan- és ügyfélélményért felelős igazgatója. „Mivel tudjuk, hogy egy-egy szűrővizsgálatra nehezen találnak időt az emberek, úgy döntöttünk, hogy házhoz hozzuk a lehetőséget munkatársaink számára. Nagyszerű volt látni, hogy ilyen sokan vettek részt a szűréseken, és szeretnénk köszönetet mondani az orvosi csapatnak, akik hat nap leforgása alatt ilyen sok embert tudtak megvizsgálni.”

Fotó: Prologis Park Budapest Harbor


Partnereink