A STOP SHOP hálózata fullra megtelt Magyarországon

Ez a mérföldkő is jelzi az IMMOFINANZ több mint 20 éve zajló sikeres hazai működését. A vállalat 2002 óta 14 STOP SHOP üzletközpontot nyitott, amelyek célja, hogy a globális trendeket elhozza a helyi lakossághoz Budapesten, Békéscsabán, Debrecenben, Érden, Gödöllőn, Hatvanban, Keszthelyen, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Szolnokon és Veszprémben.

„Ez egy jelentős mérföldkő, és nagyon büszke vagyok arra, hogy csapatunk elérte mindezt a STOP SHOP márkánkkal Magyarországon. Ez azt bizonyítja, hogy a koncepció jól működik, és az alacsony bérleti és üzemeltetési költségek, valamint a könnyen elérhető helyszíneinek, illetve az élvezetes vásárlási élmény miatt a helyi STOP SHOP parkok nagyon népszerűek a vásárlók és a bérlők körében egyaránt” – mondta Vörös Ottó, Country Manager Finance & Support, IMMOFINANZ Hungary.

A hazai STOP SHOP kiskereskedelmi lánc legnagyobb bérlői között olyan népszerű márkák találhatóak, mint a SPAR, KiK, Takko, CCC, Deichmann, Müller, dm és Media Markt. Mivel az elektromos autók vagy plug-in hibrid járművek iránti érdeklődés jelentősen növekszik Magyarországon és egyre több nyilvános töltőpontra van szükség, az IMMOFINANZ a közelmúltban több mint 100 elektromos töltőpontot telepített a teljes magyarországi STOP SHOP hálózatban, tovább bővítve ezzel a szolgáltatások palettáját.

A STOP SHOP portfólió már tíz országban 101 helyszínt foglal magában, közel 790 000 négyzetméter bérelhető területtel. Jelenleg további akvizíciók és belső fejlesztési projektek előkészítése zajlik, amelynek célja középtávon a 140 STOP SHOP helyszínre történő bővülés elsősorban a közép- és kelet-közép-európai, délkelet-európai és osztrák piacokon.