A CE LAND az amerikai NAI Globallal szövetkezett

A CE LAND 2004 óta van jelen a piacon. Az üzleti ingatlanokkal foglalkozó, tapasztalt szakemberekből álló vállalat teljes körű ingatlanpiaci szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, és komoly referenciákkal rendelkezik az üzleti ingatlanokhoz kapcsolódó bérbeadás, eszközkezelés, illetve befektetési szolgáltatások terén. A cég az elmúlt időszakban stabil piaci pozíciót épített ki, folyamatos organikus növekedést produkálva a hazai ingatlanpiacon.

„Ez az együttműködés kitűnő lehetőség számunkra, hogy a nemzetközi háttérrel, partnerünk tudásanyagát és kapcsolati tőkéjét kihasználva folytassuk magyarországi működésünket, megmutatva meglévő és leendő ügyfeleinknek a hazai és külföldi ingatlanpiacon kínálkozó befektetési és bérleti lehetőségeket”  mondta Széll Csaba, a CE LAND alapító partnere és ügyvezető igazgatója.

Az NAI Global a világ egyik vezető kereskedelmi ingatlanközvetítő cége, amely több mint 300 irodával rendelkezik Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, Európában, Afrikában, Ázsiában és a csendes-óceáni térségben. A vállalat világszerte közel 5100 helyi piaci szakemberrel több mint 1,1 milliárd négyzetméternyi ingatlant és létesítményt kezel, valamint évente több mint 20 milliárd dollár értékű kereskedelmi ingatlanügyletet bonyolít le.

A stratégia partnerség révén a NAI CELand komoly üzleti lehetőségeket aknázhat ki a helyi és nemzetközi ingatlanpiachoz kapcsolódó információk és működési tapasztalatok megosztásával. A vállalat célja, hogy az ingatlanpiaci portfóliójában található átfogó szolgáltatások mellett a külföldi befektetők figyelmébe ajánlja a magyarországi ingatlanpiaci potenciált, illetve bemutassa a hazai befektetőknek a külföldi ingatlanpiacon kínálkozó lehetőségeket. Mindezek mellett a vállalat további célja a bérbeadással kapcsolatos üzleti lehetőségek és sikeres nemzetközi tranzakciók volumenének növelése.

Fotó: Getty Images – illusztráció