Stratégiai megállapodást kötött az Access4you és a Colliers

Az Access4you minősítések célja az irodaházak speciális igényű, közöttük fogyatékossággal élő emberek akadálymentes közlekedésére és az irodaházon belüli mozgásának könnyebbé tételére vonatkozó törekvés, amelynek fontosságát egyre több fejlesztő – köztük többek között a CPI Hungary, az Atenor, a CA Immo, a Codic, a Skanska és a TriGranit – is felismerte a legutóbbi időben.

„A fogyatékossággal élő emberek társadalmi befogadása, a társadalmi sokszínűség és diverzitás, a befogadó környezet kialakítása, az irodaterületek akadálymentessége és az esélyegyenlőségbe vetett bizalom egyre több vállalat számára a jövőbeli üzleti sikerek kulcsfontosságú eleme. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a Colliers nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég is hozzájárul ahhoz, hogy ezeket a törekvéseket minél több ingatlanpiaci szereplő kiemelten fontosnak tekintse, és segítse a speciális igényű emberek, ügyfelek, illetve vendégek irodaházakban történő akadálymentes kiszolgálását” – mondta Berecz Balázs, az Access4you alapítója és ügyvezető igazgatója.

„A Colliers számára az ESG (Environment, Social és Governance azaz Környezet, Társadalom és Irányítás), mint fenntartható irányelv a magyar és nemzetközi piacon is a helyes cselekvés tervezete, ezzel pedig cégünk egyik alapvető értéke. A fogyatékossággal élő emberek társadalmi befogadása, esélyegyenlőség és a társadalmi sokszínűség mind a Social (társadalmi) irányelv fontos elemei, nem pedig jótékonykodás, filantrópia vagy társadalmi szerepvállalás. Sokkal inkább egy cég – ezen keresztül pedig a társadalom – maradandó értéke. A partneri kapcsolattal közös célunk egy inkluzív, fenntartható és együttműködő társadalmi környezet kialakításához történő hozzájárulás” – tette hozzá Szircsák Norbert, a Colliers Magyarország zöld minősítési üzletágának igazgatója.

Fotó: pixabay.com