Szeptemberben jön az Ingatlan Regatta és a Real Estate Beach Conference! Különleges témák és sztárelőadók

Az ingatlan.com csoporthoz tartozó Az Év Irodája csapata immár hetedik éve rendezi meg az Ingatlan Regattát szeptember 7-9. között, ahol a hazai ingatlanpiac meghatározó szereplői találkozhatnak, hogy egy különleges vitorlásversenyen vegyenek részt a Balatonon. A versenyhez kapcsolódó Real Estate Beach Conference pedig lehetőséget ad arra, hogy a szektor szakértői kötetlen keretek között megvitassák a legfontosabb szakmai és gazdasági kérdéseket. Idén új helyszínre, az ötcsillagos balatonfüredi LUA Resort szállodába költözik a rendezvény, amely a hazai turizmus egyik igazi fellegvára.

Az ingatlanpiac Magyarország gazdasági életének egyik legfontosabb ágazata, amelyhez évről évre számos rendezvény és konferencia kapcsolódik. Azonban Az Év Irodája csapata szeretett volna eltávolodni a fehérgalléros, hivatalos protokolltól, ezért találta ki Fodor Dániel Kalmár Zoltánnal együtt hét évvel ezelőtt az Ingatlan Regattát, amely a nagy hazai ingatlanpiaci vállalatok különleges sportrendezvényévé nőtte ki magát kötetlen keretek között.

Az esemény azóta is töretlenül nagy népszerűségnek örvend, hiszen évről évre megmozgatja az egész szektort, a legnagyobb vállalatok bérelnek hajót, hogy akár az üzlettársaikkal töltsenek egy szórakoztató hétvégét. Ráadásul a verseny szakmai vezetője évek óta Litkey Farkas, a hazai vitorlásélet emblematikus szereplője, aki csapatával a Kékszalag versenyt számtalanszor nyerte meg.

Később adódott az ötlet, hogy bár a vitorlásversenyen is lehet beszélgetni, kapcsolatokat ápolni, érdemes volna egy konferenciát is szervezni a sportesemény mellett, hiszen igazán nagy lehetőség, hogy oldott hangulatban páratlan természeti környezetben találkozhatnak a szakma vezetői és ismert szakértői. Idén pedig már harmadik alkalommal kerül sor a Real Estate Beach Conference-re.

Egyedi megvilágításban, a szokásos marketingszólamok helyett a résztvevők valóban a legfontosabb kérdéseket, problémákat veszik górcső alá. Emellett a saját szakterületükön nemzetközi mércével is kiemelkedő egyéniségek, cégvezetők tartanak előadást, így például tavaly többek között a mesterséges intelligencia vagy éppen a dolgozói jóllét a gyárakban és az emberközpontú vállalatirányítás került a fókuszba.

Természetesen ugyanúgy fontos a networking is, azaz a kapcsolatépítés, amellyel a szervezők is hozzájárulhatunk a szektor fejlődéséhez. Vagyis a résztvevők egyszerre szakmáznak, kikapcsolódnak és új üzleti kapcsolatokat építenek.

Sokáig Balatonkenesén került sor a versenyre és a konferenciára, idén azonban hét év után Balatonfüredre költözik a rendezvény az ötcsillagos LUA Resort szállodába, hogy egy új helyszínen még magasabb minőséget és igényesebb szolgáltatásokat kínálnak.

Fodor Dániel

„Ezzel együtt az Ingatlan Regatta arculata, koncepciója is megújult és még inkább az ingatlanszektor exkluzív rendezvényévé alakítjuk az eseményt, ahol a legnagyobb cégek lesznek jelen, akik a válságot is jól menedzselik. Balatonfüred szimbolikus helyszíne a magyar tengernek, hiszen kulturális és fürdőélete, gasztronómiája és hajózási hagyományai miatt a magyar tó értékeinek kvintesszenciája, így méltó vendéglátója lesz az idei Ingatlan Regattának és a Real Estate Beach Conference-nek” – mondja Fodor Dániel, Az Év Irodája Kft. társtulajdonosa és ügyvezetője.

Címlap forrása: luaresort.com