Tarolt a Budapest Airport a Routes Europe díjátadón

Óriási sikert aratott a Budapest Airport a dániai Aarhusban megrendezett Routes Europe Marketing Awards díjátadón: nemcsak az 5-20 milliós utasforgalmat bonyolító repülőterek kategóriájának legjobb légitársasági marketingje díját nyerte el, hanem a rendezvény összesített győztese címet is hazavihette.

A zsűri kiemelkedőnek ítélte a vállalat légitársasági marketing stratégiáját, amelynek részeként innovatív és kreatív közösségi média megoldásokkal világszerte utazók milliói körében népszerűsítették Budapestet, előnyös helyzetet teremtve a légitársasági partnerek számára is. A BUD 2023-ban 14,7 millió utast kezelt, ami a járvány előtti szint 91%-ának elérését jelenti. A közvetlen menetrend szerinti kapacitás több, mint 30%-kal bővült kulcsfontosságú globális piacokra, többek között Kínába, a Közel-Keletre és Észak-Afrikába.

Bogáts Balázs, a Budapest Airport kereskedelmi vezérigazgató-helyettese elmondta: „Ez az elismerés igazolja a kiválóság és az innováció iránti elkötelezettségünket. Szeretném kifejezni őszinte hálámat tehetséges csapatunknak, légitársasági partnereinknek és mindazoknak, akik hozzájárulnak a sikerünkhöz. Közösen egy olyan csomópontot hozunk létre, amely az összeköttetéseket, a hatékonyságot és az utaselégedettséget helyezi előtérbe. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a határok feszegetése, az új horizontok felfedezése és a hatásos marketingmegoldások iránt.”

Fotó: bud.hu