Teljesen megújult az ibis Budapest Centrum

Új dizájnt kapott a Ráday utcában található ibis Budapest Centrum 126 szobája, a zenei tematika mentén átalakított lobbi pedig igazi közösségi térré változott, amely megjelenésében is követi az Accor csoporthoz tartozó márka ibis loves Music programját. A kezdeményezés fellépési lehetőséget ad fiatal, feltörekvő zenészeknek, nem csak fesztiválokon, de az ibis szállodákban is. A nyár végén lezárult felújítást – melynek során a szálloda zavartalanul üzemelt – a belvárosi hotel lobbijában tartott Late Beggars koncerttel ünnepelték meg munkatársaikkal és a vendégeikkel közösen.

Az ibis Budapest Centrum vendégeit a hotelbe lépve inspiráló környezet fogadja. A lobbi bárjában neon „Let the music play” felirattal és zenei tematikájú képekkel találkoznak a látogatók, a bárki által használható gitár pedig nap mint nap igazi közösségi térré varázsolja a lobbit. A hotelben a felújítási munkákat 2022 októberében kezdték, és idén júliusban fejezték be, ennek során teljesen átalakultak a szobák is, miközben a szálloda zavartalanul üzemelt és fogadta vendégeit.

Az Accor fiatalokat megszólító márkáját letisztult, de színes terek és zenei tematika jellemzi. Az ibis loves Music program évek óta támogatja a feltörekvő, fiatal zenészeket fesztiválokon – például a hazai Sziget fesztivál ibis x ALL Európa Színpadán is –, és hoteljeiben is gyakran ad lehetőséget tehetséges művészeknek fellépésre.

„Az ibis Budapest Centrum teljes megújulását most is zenei programmal zártuk le. A The Voice – Magyarország hangja versenyen megismert Kőhegyi Dávid Late Beggars nevű formációja látogatott el hozzánk, hogy ezt az izgalmas időszakot ünnepelhessük meg kollégáinkkal és vendégeinkkel. Kiváló terepnek bizonyult erre az új lobbink, amely már most vendégeink kedvenc közösségi tere” – mondta el Füzi Anna, az ibis Budapest Centrum igazgatója.

A hotel 1999 nyara óta fogadja turisztikai és üzleti célból érkező vendégeit. A Kálvin tér mellett, a Ráday utcában található szálloda kiváló elhelyezkedése miatt a 25-55 éves utazók kedvelt szállása, hiszen a Dunapart, a Váci utca és a Nagy Vásárcsarnok is pár perc sétára található. A hotel a korosztály számára early check in és late check out lehetőséget, mélygarázsában parkolóhelyeket biztosít, és a látogatói számára programajánlatokat és városnéző túrákat is kínál.