Egymilliárd forintból korszerűsítette két vidéki áruházát a SPAR

Kereskedelmi 2021-07-22

Az üzletlánc a vevők igényeinek megfelelően alakította át egy nagykanizsai, valamint egy gyáli szupermarket áruházát. A zalai megyei jogú város egységére több mint 780 millió forintot fordítottak, a budapesti agglomeráció járásközpontjának üzletére pedig több mint 269 millió forintot.

„A járványidőszakban is következetesen alkalmazott beruházási és fejlesztési stratégiánk létjogosultságát bizonyítja két újabb, vidéki szupermarketünk megújítása. Vállalatunk a minőségre és a kiszolgálásra igényes vásárlói elvárásokat követte, amikor egy nagykanizsai és egy gyáli áruházát újította fel. Az összességében több mint 1 milliárd forintos beruházással a korszerű és kényelmes vásárlás élményét kínáljuk a két város üzleteiben is. Korszerű, mert bővült a speciális termékek választéka és mert a leghatékonyabb energiafelhasználásról gondoskodtunk a telepített technológiákkal; kényelmes, mert – többek között – a legkelendőbb friss árukat áttekinthetőbb elhelyezéssel kínáljuk vásárlóinknak, amellyel egyfajta „piacos” élményt biztosítunk” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Három hónapos felújító munka után 2021. július 1-től vehették újra birtokukba a Nagykanizsa, Kalmár utca 3. szám alatti szupermarketet a vásárlók. A zalai város autóbusz-pályaudvarának szomszédságában álló, több mint 780 millió forintból megújult áruház 28 munkatársat foglalkoztat. Az átépített bejárat mögött egy elrendezésében teljesen átalakított belső térbe léphetnek a vásárlók, amely nagy hangsúlyt helyez a friss áruk kínálatára.

Több mint 269 millió forintos ráfordítással újult meg a Gyál, Déryné utca 1-3. szám alatti szupermarket, amely a 2021. július 22-i újranyitása óta 17 főnek ad munkát. A Pest megyei járási központ belvárosában lévő áruház mindössze két hónap alatt kapott frissebb és modernebb külsőt és belsőt. A bejáratnál – jobban áttekinthető – alacsony bútoros zöldségosztály fogadja az áruházba lépőket. Az üzlet elülső részében található az újonnan kialakított kiszolgálópult, valamint a csomagolt friss csemege- és hústermékeket kínáló hűtősor is, hogy a vevők itt is eldönthessék: a pult személyes szolgáltatását vagy az azonnali beszerzést választják.

Fotó: spar.hu

Partnereink