Tolonganak a bérlők az Etele Plazában

A világjárvány okozta kihívások ellenére is teljes kapacitással halad a 300 millió euró beruházási értékű Etele Plaza építése. A várhatóan jövő őszig megnyitó bevásárlóközpont kiskereskedelmi bérbe adottsága jelenleg a 75 százalékot is meghaladja, és a prémium bérlők között számos kiemelkedő divatmárka is szerepel.

A spanyol divatóriásként ismert Inditex-csoport, a csoport részét képező, és Magyarországon elérhető valamennyi márkájával képviselteti majd magát Újbuda bevásárlóközpontjában. Ennek megfelelően, Budán egyedülálló módon a Zara, a Zara Home, a Stradivarius, a Pull&Bear, a Bershka, az Oysho és a Massimo Dutti egy helyen várja a látogatókat. Az összesen 6300 négyzetméteren megtalálható divatüzletek a legfrissebb üzletkialakítási koncepcióval jelennek meg, így például a Zara, legnagyobb budai üzlete már a vadonatúj Soft koncepció mentén kerül kialakításra.

Az itthon egyedüliként az Etele Plazában debütáló különleges dizájnnal eddig csupán Dubaiban, Madridban, Isztanbulban és Horvátországban találkozhatott a vásárló nagyközönség. A szolgáltatások folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettség jegyében, a Zara az új helyszínt a legmodern RFID technológiával szereli fel, ami gyorsan és pontosan képes azonosítani az adott árucikk helyét és szállítási útját.   

„Büszkék vagyunk, hogy az Etele Plaza bérlői között üdvözölhetjük az Inditex-csoport jól ismert márkáit. A kiváló lokációnak, valamint az egyedülálló digitális, fenntarthatósági és egészségvédelmi megoldásainak köszönhetően a kiskereskedelmi szektorban hatalmas az érdeklődés a bevásárló- és szórakoztatóközpontunk által nyújtott különleges üzleti lehetőségek iránt. Ennek eredményként üzlethelyiségeink nagy részét már sikeresen bérbe adtuk és folyamatosan tárgyalunk számos ígéretes további partnerrel. Nyitottak vagyunk minden olyan potenciális márka irányába, akik termékeikkel és szolgáltatásaikkal még izgalmasabbá és vonzóbbá tehetik az Etele Plazát jövőbeni vásárlói számára”- hangsúlyozta Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója.