Új áruházakat nyitott a MediaMarkt

A júliusban Hódmezővásárhelyen átadott egység után alig több mint egy hónappal, szeptember 14-én Gödöllőn, szeptember 26-án pedig Dunakeszin nyitott új üzletet a MediaMarkt a Tesco hipermarkettel közös együttműködésben. Az új áruházak átadásával már összesen 39 helyszínen várják országszerte a vásárlókat.

Gödöllőn nyitotta meg sorban a 38., majd Dunakeszin a 39. üzletét a MediaMarkt, ahova a többi „Üzlet az üzletben” típusú egységekhez hasonlóan, a saját munkatársaival várja a műszaki cikkek iránt érdeklődőket. Az új üzlethelyiségek a 2016 óta létező sikeres együttműködésnek köszönhetően a helyi Tesco hipermarket területén kaptak helyet. A „Shop-in-shop” formátum lényege, hogy az elektronikai áruház a hagyományos üzleteihez képest kisebb területen, a hipermarket eladóterén belül kínálja a megszokott szolgáltatás- és termékportfolióját. Mindemellett, mint minden MediaMarkt, online rendelés esetén átvételi pontként is működnek.

A csomagátvételre pedig akár időpontot is egyeztethetünk. A szaktanácsadók ilyen esetekben ugyanúgy rendelkezésre állnak, illetve lehetőség van további kiegészítők beszerzésére, de igénybe vehetők különböző kiterjesztett garancia szolgáltatások is. A legutóbbi, Dunakeszin átadott értékesítési pont a tizenhetedik ilyen típusú áruház a sorban, ugyanakkor a cég folyamatosan keresi a lehetőségeket a további terjeszkedésre.

„A most átadott új áruházak fontos részét képezik a növekedési startégiánknak, amelynek célja, hogy a megoldásainkat, szolgáltatásainkat minél közelebb vihessük a fogyasztókhoz. Igyekszünk megfelelni a folyamatosan változó igényeknek, és bár a vásárlók manapság sok esetben először az interneten keresgélnek és tájékozódnak, még mindig fontos, főleg egy nagyobb értékű műszaki cikk esetében, hogy személyesen is megnézzék, esetleg szaktanácsadó segítségét kérjék, mielőtt döntést hoznak” – mondta el a nyitásokkal kapcsolatban Környei Ágnes, a MediaMarkt „Shop-in-shop” áruházainak operatív igazgatója.