Új Euronics üzletek nyílnak szerte az országban

Budaörsi és dombóvári áruházainak teljeskörű megújítása után új egységekkel bővíti országos fizikai üzlethálózatát a magyar tulajdonban lévő Euronics. A következő három hónapban négy új üzletet nyit az elektronikai cikkeket forgalmazó vállalat, valamennyit Tesco áruházakban kialakítva. Az új áruházak Budapesten, Szentesen, Kiskunfélegyházán és Orosházán kapnak helyet.

A terjeszkedés eredményeként a magyar vásárlók hamarosan országszerte már 65 helyszínen térhetnek be a magyar tulajdonú Euronics áruházaiba. Az új üzletekben a hagyományos elektronikai eszközökön túl olyan termékeket is megtalálnak a vásárlók, mint a LEGO játékok, a kerti és barkácseszközök vagy az elektromos biciklik és rollerek.

A négy új üzlet hátterében az áll, hogy az Euronics amellett, hogy mára a legnagyobb forgalmú 100%-ban magyar tulajdonú e-kereskedővé nőtte ki magát, továbbra is hisz a személyes vásárlói élmény és a szakértői tanácsadás, azaz a fizikai üzlethálózat fontosságában. A megközelítést az eredmények is aláírják: mind a webshop, mint a bolthálózat eredményei évről évre növekednek, és a cég tapasztalatai szerint az online térnyerése mellett sem csökkent az üzletek jelentősége.

„A vásárlók továbbra is szeretik kézbe venni, személyesen megnézni a termékeket, adott esetben tanácsot kérni a szakképzett kollégáktól. A tapasztalataink szerint a pandémia óta visszatért a korábbi boltlátogatási kedv, újra erősödik a fizikai üzletek jelentősége” – mondta Hunyady László, az Euronics értékesítési és operációs igazgatója. A vezető szerint a látogatók száma alapján a személyes vásárlás továbbra is tud élményt kínálni a vevőknek.

Fotó: Getty Images – illusztráció