Új igazgatói kinevezések a GTC Magyarországnál

Magó Edina 2022. július 1-jén marketing igazgatóként csatlakozik a GTC csapatához. Új pozíciójában elsődlegesen a vállalat régiós marketing-, közösségimédia-, PR- és márkaépítési stratégiáját koordinálja és irányítja. Az új vezető fogja majd össze a GTC régiós piacain működő marketingcsapatokat, valamint a GTC márkaarculatának építéséhez kapcsolódó folyamatokat és feladatokat is.

Magó Edina 13 éven keresztül dolgozott a White Star ingatlanfejlesztő vállalat marketing- és PR-igazgatójaként – az ott megszerzett stabil szakmai háttérrel és iparági tapasztalattal fog hozzá a GTC kommunikációs céljainak megvalósításához.

Az elmúlt időszakban jelentősen bővült a GTC tulajdonában lévő befektetési céllal vásárolt eszközök köre, köztük a hazai fejlesztési projektek száma. Ez jelentős változást okozott a GTC portfóliójának és bérlői összetételének szerkezetében és funkcióiban egyaránt. Az ilyen léptékű növekedés ugyanis – a kiemelkedő üzleti lehetőségek mellett –, kihívásokat is jelent a portfólió és a csapat számára egyaránt.

Erre a gyorsütemű változásra reagált a GTC Ispánki Nikoletta kereskedelmi igazgató kinevezésével, akinek elsődleges feladata a GTC Magyarország bérbeadási csapatának támogatása és irányítása. A GTC-t megelőzően, Ispánki Nikoletta az IWG (Regus, Spaces, Signature) teljes magyarországi tevékenységéért felelt, mint Country Manager, korábban pedig a Skanska és a Cushman & Wakefield bérbeadási területén dolgozott.

„Mivel a magyarországi ingatlanfejlesztési tevékenységünk és portfóliónk dinamikusan bővül, szükségesnek láttuk a csapatunk megerősítését is. A kinevezési és előléptetési hullámmal egyszerre válaszolunk az azonnal felmerülő üzleti igényekre és ragadjuk meg a kínálkozó üzleti lehetőségeket. Ellenállónak és egységesnek kell lennünk a folyamatosan változó gazdasági környezetben: a GTC sikere és profitabilitása szempontjából elengedhetetlen, hogy a legmagasabb szinten és a leggyorsabban alkalmazkodjunk a változásokhoz. Üdvözlöm az új kollégáinkat a csapatban, és várakozással tekintek a közös sikerek elé” – fogalmazott Gárdai János, a GTC operatív igazgatója.

Fotó: GTC White House