Új ingatlanfejlesztőként piacra lépett a Realis Development

Új fejlesztő céget köszönthet a magyar ingatlanszektor, hiszen piacra lépett a három tapasztalt és mértékadó szereplő által életre hívott Realis Development, a 2013-tól aktív Realis Group holding új tagja.

A cég azzal a céllal jött létre, hogy mind Magyarországon, mind a közép-kelet-európai régióban prémium ingatlanfejlesztői tevékenységet folytasson, és olyan kiemelkedő projekteket hozzon létre, amelyek a pénzügyi értékteremtés mellett hozzájárulnak épített környezetünk esztétikai, műszaki és fenntarthatósági színvonalának emeléséhez is. A Realis Development portfóliójában modern és műemléki projektek egyaránt megtalálhatóak.

A cég jelenleg elsősorban hotel- és lakóingatlanok, középtávon irodaházak fejlesztésével is foglalkozik majd. A jelenleg 9-fős csapatot kifejezetten komplex ingatlanfejlesztési projektek menedzselésében és nagy volumenű ingatlanprojektek finanszírozásában jártas, ismert szakemberek alkotják, akik nemzetközi és hazai ingatlanfejlesztő és vagyonkezelő cégeknél, valamint bankoknál szereztek jelentős tapasztalatot.

A cég alapító partnere és vezérigazgatója, Dr. Schrancz Mihály így összegezte a Realis Development által képviselt üzleti modellt: “Üzlettársaimmal  Ádány Tamás pénzügyi igazgatóval és Gyöngyösi Zsolt fejlesztési igazgatóval az elmúlt időszakban olyan szakértői csapatot építettünk, ahol a kollégák kollektív tudása révén rendelkezésre áll a teljeskörű ingatlanpiaci kompetencia, a kimagasló elméleti és gyakorlati háttér, és a nagyszerű ingatlanprojektek sikeres előkészítéséhez és megvalósításához szükséges közös vízió.

Hiszünk abban, hogy piaci szemléletünk és az általunk képviselt értékek – az egyediség iránti elkötelezettség és a kifinomult építészeti megoldások iránti szenvedély –, valamint a cégben koncentrálódó jelentős nemzetközi szakmai tapasztalat együttese révén a Realis Development-et hamarosan magasan jegyzik majd mind a hazai, mind a régiós ingatlanpiacon.”

Fotó: Getty Images