Új üzletek nyíltak az Allee-ban. Köztük egy különleges JYSK bolt

Az új JYSK üzlet az Allee-ban az első úgynevezett JYSK City üzlet Magyarországon. A világon megtalálható 2300 JYSK áruház közül, csak Dániában és Svédországban működik még 1-1 ilyen egység, amely kisebb, mint a hagyományos JYSK bolt, de határozottabb skandináv jellege van. Az Allee-ban megnyílt JYSK City koncepció, egy tömörített választékot ajánl, amelynek középpontjában a minőség és a design áll. A vizuális kifejezés jelenik meg a fókuszban, és a hangsúlyt a színkoordinációra, és a termékkategóriák kombinációs lehetőségeire helyezi. Mindez a kínálat egy inspiráló környezetben található, ahol új lakberendezési ötleteket lehet meríteni az Allee második emeletén, a Cinema City mozi mellet.

HERCEGHALMI ÉKSZER elegáns, vevő központú környezetben, nagy szakmai hozzáértéssel várja a különleges ékszereket kereső vásárlóit. Amennyiben egyedi igénnyel jelentkeznek az érdeklődők, akkor örömmel alkotnak az üzletben személyre szabott, nem mindennapi ékszert. Mindemellett ékszerszerviz teszi teljessé az üzlet szolgáltatásait. Az I&P nagyon magas minőségű olasz termékeket árul új üzletében. IGI&CO, Nero Giardini férfi és női cipők, Primigi gyerekcipők, Boccatini táskák várják a vásárlókat a bevásárlóközpont első emeletén, az íves folyosón, a Deichmann üzlete mellett.

Az új üzletek mellett a jól ismert márkák üzletei közül több is – Calzedonia, Intimissimi, The Body Shop – megújul, bővül, valamint a 4-Skandinávia a bevásárlóközponton belül új és tágasabb helyre költözik, a Nail&Go pedig megnyitja második standját.