Újabb csarnokot adtak át az East Gate PRO Business Parkban

A WING legújabb ipari fejlesztése, az East Gate Pro Business Park újabb mérföldkőhöz érkezett a második ütemben épülő A2 csarnok átadásával. Az elkészült csarnoképület további 9100 négyzetméternyi gyártó, összeszerelő, fulfillment és raktározási célokra egyaránt alkalmas területet kínál a park bérlői számára.

Az East Gate PRO Business Park A1 és B1 csarnokainak tavalyi átadása után tovább bővült az észak-pesti régió üzleti parkja és idén átadták az A2 csarnoképületet is. Az első ütem csarnokai már rendelkeznek BREEAM Very Good fenntarthatósági minősítéssel, a legújabb épület pedig szintén ezzel a minősítéssel összhangban épült, szintén a Weinberg ’93 Építő Kft. kivitelezésében.

„Az East Gate PRO Business Park elindítását is teljes mértékben visszaigazolták a piaci igények, ezért az első kettő, összesen 20 ezer négyzetméteres szintén spekulatívan indított, és 100%-ban bérlőre talált csarnok átadását követően átadtuk a legújabb, közel 10 ezer négyzetméteres csarnokunkat. Az A2-es csarnok esetében is arra törekedtünk, hogy teljes mértékben rugalmasan, a piaci igényekre reagálva épüljön fel, egyúttal kiemelt figyelmet fordítottunk a korszerű energetikai megoldásokra, mind gépészeti, mind építészeti szempontból” – hangsúlyozta Korda Zsófia, a WING Zrt. Corporate Sales Relations és Business Development, Chief Sales Officer (CSO).

Az üzleti park kiváló megközelíthetőséggel, az M0 és M3 autópályák találkozásánál, a Megyeri hídtól pár percre helyezkedik el. A csarnokok kialakításánál fontos szempont volt a potenciális bérlők egyedi igényeinek és a komplex megoldások előtérbe helyezése. Az épületek egyedülállóan magas minőségű, minimum 16 Celsius-fokos belső hőmérsékletet biztosító hőszigeteléssel rendelkeznek. Az építkezés során környezettudatos, jól tisztítható és károsanyag-tartalomtól mentes építőanyagokat használtak, illetve előtérbe helyezték az energiahatékony megoldásokat. Továbbá olyan műszaki sajátosságokkal rendelkeznek a csarnokok, mint az ESFR sprinkler rendszer, az intelligens mérőórák, vagy a kamerás beléptető rendszerrel felszerelt, nagy befogadóképességű parkoló elektromosautó-töltőállomások.