Újabb fejlesztés a Prologis Park Budapest-Sziget területén

Kereskedelmi 2021-10-11

Az új bekötőútnak köszönhetően a Prologis Park Budapest Sziget ügyfelei számára még egyszerűbbé vált a munkavégzés.

A DC5 és DC7 épületek közötti új bekötőút-szakasz több ügyfél számára is megkönnyíti a bejutást, illetve gyorsabb hozzáférést biztosít a rakodási területekhez azzal, hogy az érintettek rövidebb útszakaszon, a Park megkerülése nélkül érhetik el úti céljukat. A fejlesztések a jövőben is folytatódnak, ennek köszönhetően 2022 nyarára egy teljesen kiépített úthálózat áll majd a Prologis Park Budapest Szigeten rendelkezésre. Az új utat egy különleges szalagátvágási ünnepség keretében nyitották meg, amelyen a Prologis csapata és a park ügyfelei vettek részt.

„Az új útszakasz megnyitása talán nem tűnik hatalmas fejlesztésnek, de a Prologis Park Budapest-Sziget ügyfelei számára fontos pillanat” – mondta Dr. Andrelli Szilvia, a Prologis magyarországi üzemeltetési vezetője. „Az ilyen átgondolt fejlesztésekkel reagálunk ügyfeleink igényeire, hogy a lehető legjobban segítsük működésüket. Különleges élmény volt mindannyiunk számára, hogy összegyűltünk és hivatalosan is megnyitottuk ezt a fejlesztést, amely jelentős előnyökkel jár majd ügyfeleink számára.”

Az új bekötőút építése a Prologis üzleti filozófiájának része, amely arra összpontosít, hogy az ügyfelek számára olyan szolgáltatásokat nyújtson, amelyek túlmutatnak a raktárak négy falán és tetején. Ez magában foglalja az ügyfelek számára támogatást és tanácsadást nyújtó, dedikált ügyfélélmény-csapatok jelenlétét, valamint a vállalat PARKlife™ kezdeményezését, amely a parkokon belül épületeket biztosít az ügyfelek munkatársainak életminőségének javítása érdekében.

Partnereink