Újabb menő márka nyit üzletet az Etele Plazában

Kereskedelmi 2021-09-14

A kelet-közép-európai régióban luxusékszereket forgalmazó üzletlánc, a TEILOR az Etele Plazában most szeptemberben nyitja meg első üzletét Magyarországon.

A TEILOR Európa egyik legjelentősebb prémium ékszerkereskedő lánca, több mint ötven üzlete közül hat TEILOR Exclusive kategóriájú, amely korlátozott példányszámú, kézzel készült, gondosan válogatott, gyémántokkal és drágakövekkel díszített darabokat kínál ügyfeleinek. A lánc első hazai boltja az Etele Plazában, Buda legújabb és Magyarország első okosplázájában nyílik meg. A bevásárlóközpont a főváros legnagyobb multimodális közlekedési csomópontjánál számos üzlettel, étteremmel, kávézóval, szupermarkettel, multiplex mozival, edzőteremmel, gyerekeknek készült korszerű játszóházzal, valamint további szolgáltatásokkal és 1300 parkolóhellyel várja a látogatókat. 

A legfejlettebb helymeghatározó és navigációs rendszer könnyíti majd a parkolást az üres férőhelyek feltüntetésével, a komplexumban pedig a vásárlóknak is segít megtalálni a kiválasztott üzletet vagy szolgáltatást egy mobilalkalmazáson keresztül. A belső térben egyedi, interaktív LED kijelző teszi még különlegesebbé az épületet. A pláza a Futureal „Stay Safe” kezdeményezésnek köszönhetően a világjárvány nyomán felmerült, egészségvédelemmel kapcsolatos piaci elvárásoknak is megfelel.

„Megtisztelő, hogy Magyarországon is megnyithatjuk első üzletünket. A cég már meghatározó jelenléttel rendelkezik Kelet-Közép-Európában, és most a dinamikus magyar piacon folytatódik a TEILOR nemzetközi terjeszkedése. Igazán nagyratörő terveink vannak, feltett szándékunk, hogy a TEILOR legyen a legkedveltebb nemzetközi luxusékszer márka, ezt pedig különleges márkaélménnyel igyekszünk elérni, mind az üzleteinkben, mind pedig az online felületeinken egyaránt. A magyarországi bővülés tovább folytatódik, amely során igazán egyedülálló élményt nyújtunk ügyfeleinknek” – mondta el Willy Dicu, a TEILOR vezérigazgatója.

A TEILOR prémium helyszíneken, kiváló vásárlói élménnyel várja a látogatókat, kiszolgálva a legkülönbözőbb elvárásokat és igényeket. Jelenleg a vállalat négy e-kereskedelmi felületet üzemeltet. Az 1998-ban Florin Enache vállalkozó által alapított vállalat négy országban több mint 400 alkalmazottat foglalkoztat.

„Egy újabb óriási elismerés a Futureal csapata és az Etele Plaza számára, hogy a TEILOR első magyarországi boltja is a plázában nyílik meg. Büszkék vagyunk, hogy kiváló elhelyezkedésének, digitális megoldásainak és különleges szolgáltatásainak köszönhetően a díjnyertes, újgenerációs bevásárló- és szórakoztatóközpontunk ennyire vonzó lehetőséget jelent az olyan nagy tekintélyű, nemzetközileg jegyzett luxusmárkák számára, mint a TEILOR” – hangsúlyozta Deutsch Krisztina, az Etele Plaza értékesítési igazgatója.

Fotó: illusztráció

GALÉRIA KÉPEK

Partnereink