Velencén is elérhetők már a SPAR termékei

Az új szupermarket – a SPAR-nál megszokottak szerint – több ezer cikkelemet tartalmaz. Kínálatában a frissáruk és a népszerű márkatermékek mellett a vásárlók megtalálják a kiváló minőségű, kedvező árú SPAR sajátmárkás termékeket csakúgy, mint a különleges fogyasztói igényeket kielégítő árucikkeket. A húspultban elérhetők a cégcsoport saját húsüzeméből származó, garantáltan ellenőrzött minőségű hústermékek. Az üzlet gazdag frissáru-kínálatán túl az itt vásárlók, vagy akár a strandolók saját készítésű szendvicsek közül is válogathatnak, illetve széles a helyben sütött pékáruk palettája is. 

A SPAR az idei évben is folyamatosan bővíti hálózatát, amellett hogy meglévő SPAR üzleteit is modernizálja. A velencei áruház 615 m2-es eladóterű, és a szabadstrand területén lévő Szolgáltatóházban kapott helyett.

Az üzlet huszonnyolc munkatársa – Tőke György boltvezetővel az élen – hetente megújuló akciókkal, udvarias kiszolgálással várja a vásárlókat a hét minden napján.

(A képen Komperda Krisztián értékesítési vezető helyettes, Bóczné Varga Anikó régióvezető, Oláhné Surányi Ágnes Velence város polgármestere és Tőke György boltvezető.)