A sütögetés varázsa: 5+1 családi ház sütögető kuckóval 

Az étkezések ősidők óta a közösséget összehozó, fontos társasági események. Általában a konyhába és az étkezőbe, tehát a négy fal közé szorulunk vele, de ha ragyog a nap kint és még este is jó az idő, miért ne tennénk át ezt a funkciót a kertbe? A családi házaknál egyre gyakoribb, hogy kerti sütögetőhelyet is építenek az udvarára, legyen az bográcsozó, grillező, vagy kemencés kuckó. 

Mutatunk 5+1 olyan eladó ingatlant, amelyekben a nyári sütögetés élménye adott.

Szigetszentmiklósi idill kerti sütögetőhellyel

Olyan szép ez az épület, hogy alig hisszük el, hogy 2010 előtt épült. Tágas, élhető terei többgyerekes család beköltözését várják. A házon kívül azonban a parkosított kert is sokat hozzátesz az összhangulathoz. A kert végében felépített szaletli alatt kapott helyet a sütögető sarok, ahol bográcsban is főzhet, aki ide költözik.

Exkluzív vidéki álombirtok

Győr belvárosától 20 percre, a győrszemerei Szőlőhegyen járunk, ahol nem csak egy családi ház, de egész birtok vár új tulajdonosra. Fedett terasz öleli körül a 4 szobás házat, de talán még ennél is kellemesebb hely a pihenésre elhelyezett 50 négyzetméteres sütögetőhely a kertben. Ez a pihenő szekció falusi hangulatot árasztó nyári konyhával és kemencével.

Itt azonban még nincs vége a különlegességeknek. A melléképületek sora után egy mesterséges patak is a tiéd lehet, ha itt versz tanyát, valamint a birtok végében egy elkerített vadaspark is működik, az állatok számára téli lakkal és etetővel.

Dézsafürdő és kerti sütögető a Velencei-tónál

A Velencei-tó mellett, Gárdonyban, 2020-ban épült ez a klassz 819 négyzetméteres újszerű családi ház. A házhoz szauna és dézsafürdő is tartozik, az utóbbit nagyon előrelátóan egy gyönyörű gyümölcsfa árnyékában helyezték el.

Ha átjönnek a barátok vagy összejön a nagy család, a kerti sütögetőhely életre kel. Grillezni és bográcsozni is lehet itt, a kényelmes félköríves ülőbútorok pedig összehozzák az ízletes falatok felett a társaságot.

Passzívház Tahitótfaluban

Ha egy ház elvonulásra és jógaközpontnak is alkalmas, az csak jó hely lehet. Az egyébként A++ energetikai besorolást kapott passzívház egy nagyméretű, fedett terasszal egészül ki, amely kerti grillezővel, bográcsozóval, kemencés nyári konyhával minden kisebb-nagyobb összejövetelt maximálisan kiszolgál. Itt már nem is kell mást csinálni, csak élvezni a természetet, a panorámát, és persze a sütögetőhelyeken készült finomságok ízét.

Romantikus hangulat a Szentendrei-szigeten

Pócsmegyer zárt telki részén kínálják eladásra ezt a kellemes családi házat. A belső terekből minden irányban a gondozott kertre látunk rá. Az első kertben medence, a hátsóban kerti sütögetőhelyet alakítottak ki, ahol elektromos és faszenes grillnek is van hely az étkezőasztal mellett, valamint tőle nem messze egy sziklakert hangulatba ágyazott bográcsozót találunk. Itt aztán nagy kerti partikat lehet rendezni, hatalmas evés-ivással, és a szomszéd sem láthat be.

Beépített házi sörcsapok a Balatonnál

Ez az ingatlan tipikusan az, ahol az első meleg nap kicsalogatja a kertbe az ott élő családot, és onnantól egészen az őszi hidegig szinte kint élik napjaikat. A medence, a füves kert, a kültéri ülőbútorok vonzzák az embert. Szinte nyaralásérzést nyújt a  családi ház udvara.

Ha pedig megéheznénk vagy megszomjaznánk, esetleg áthívnánk a barátokat vagy a rokonokat egy esti grillezésre, a fedett szaletli alatt kialakított kemencés konyha, a beépített sörcsapokkal együtt ritka jó lehetőséget adnak a bulizásra vagy egy nagy beszélgetésre.