5+1 csodálatos hazai penthouse

Kényelmes otthon, csodás panoráma a Madárhegyen

Budapest XI. kerületének egyik legfelkapottabb részén található első szereplőnk. Az ingatlan két terasza összesen 80 négyzetméter, és két különböző oldalra néznek, így az időjárás és a tevékenységed alapján meg tudod választani, melyiket használd éppen. A napozás, partizás, vagy egy meghitt borozgatás mindennapossá válik egy ilyen helyen, ami azt tekintve, hogy Budapest belvárosa is könnyen megközelíthető, pihentető lehet a zajos, rohanós munkanapok végén.

Szemlőhegyi körpanorámás penthouse

A II. kerületi, Dunára panorámás, 114 négyzetméteres lakás nem csak teraszos, de tetőkertes is. A hatlakásos házat Építészeti Nívódíjjal is kitüntették. Egy lakópark részeként kamerával megfigyelt területen, sok zölddel körülvett, parkosított és játszóteres környezetben található, így családosoknak is tökéletes. A nyüzsgő belváros sincs messze, mindössze néhány perc leereszkedni a hegyoldalon a közlekedési és bevásárló csomópontokhoz.

Angyalföldön penthouse? Bizony!

Az angyalföldi Béke tér közelében kínálják eladásra ezt a rendkívül szép penthouse lakást. A két nagyméretű terasz közül az egyik a belső kertre néz, grillteraszként is használható. A másik terasz a budai hegyekre tár panorámát majd az új lakók elé. Mivel mindkét terasz műfűvel burkolt, hiába járunk az épület sokadik emeletén, kertkapcsolatos ingatlan hatását kelti akár a lakásból kinézve is. A modern kialakítású lakásban sok ötletes megoldás kapott helyet, praktikus beépített bútorok és egyedi megoldások teszik rendkívül otthonossá és vonzóvá az enteriőrjét.

Ha már panoráma, legyen „kövér”

Miért érnéd be kevesebbel, mint a Velencei tóra néző hatalmas, beépített, télen is komfortos hőmérsékletben használható terasszal? Ki sem kell lépned a lakásból, a kanapén elnyúlva, vagy az étkezőasztalnál ebédelve is ebben a látványban lesz részed. De ha nem lenne elég, mártózz meg ugyanezen a beépített teraszon a jakuzziban, pihenj a napágyban, vagy vegyél egy kellemes zuhanyt! Pazar, nem igaz?

360 fokos panoráma Óbudán

Az óbudai Testvérhegy lábánál is lakhatsz, ha megvásárolod ezt a nem mindennapi panorámával megáldott tágas lakást. A lakrész is minimum 140 négyzetméteres, de a két terasz együtt összesen 333 – és innen tényleg nincs olyan irány, amelybe ne nyílna elég gyönyörű kilátás. Így aztán a helyiségekbe is sok természetes fény jut, napkeltétől napnyugtáig fényárban úsznak. Persze csak addig, amíg szeretnéd, mert az árnyékolással, redőnyökkel bármikor besötétíthetsz, mondjuk egy nappali mozizáshoz.

Pazar otthon vagy kiváló befektetés a Balatonnál

A szó legszorosabb értelmében ez sem penthouse, de mégis abba hajló lakás. A balatonkenesei ingatlan új építésű, prémium minőségben épül a strand és a vitorláskikötő közelében. Még több lakás is lefoglalható, köztük ilyen csinos legfelső emeleti, hatalmas teraszos „darabok” is. Talán nem is kell említeni, mennyire jó befektetés lehet egy ilyen a magyar tenger partján, de ha nem kiadni szeretnéd, hanem benne laknál, akkor is tökéletes. Az épületben hőszivattyú működik, rezsije alacsony.