5+1 eladó infrafűtéses ingatlan

Yuppie életmód a főváros szívében

Elsőként erre a fővárosi Nagy Diófa utcában eladó 60 négyzetméteres lakásra esett a választásunk, amely már a fotók alapján is egy külön kis bolygónak tűnik a budapesti forgatagban. Ha fontos számunkra, hogy az utcára kilépve azonnal bármi elérhető legyen, viszont otthonunkban a teljes nyugalmat szeretjük, akkor keresve sem találunk megfelelőbb lakást magunknak. A fiatal párokat sem szeretnénk azonban lebeszélni erről a lakásról, hiszen 2 szoba, 60 négyzetméter nem csak az egyedülállóknak kényelmes.

Alacsony rezsi, gyönyörű lakás – lehet egyszerre!

Szegeden egy Szamos utcában álló és a Piroska térre néző lakás is új gazdáját keresi. Itt is két szobát vehet igénybe a jövőbeli tulajdonosok. Az alacsony rezsit az infrapaneles fűtés alapozza meg. Igazi különlegesség, hogy a fürdőszobában egy nagyméretű wi-fi-s tükör-infra panel is beszereltek, amely fűt, világít, és még idő- és időjárásjelző funkcióval is rendelkezik. A meleg víz is „A” energiabesorolású 80 literes forróvíztárolós vízmelegítő produktuma, így a rezsiköltség tényleg könnyen kézben tartható.

Monori újépítésű otthon várja első lakóit

Családosoknak ajánljuk ezt a monori ingatlant, hiszen a 3 szoba kellemes életteret nyújt mindenki számára. A település újonnan épülő városrészében első lakója lehetsz ennek a csinos lakásnak. Megújuló energiaforrásként 4 Kw-os napelem rendszer, elektromos infrapanel fűtéssel felszerelt ingatlanok kerülnek kivitelezésre. Itt is „A” energiabesorolású villanybojler, infrapaneles fűtés és magas minőségű kivitelezés nagyban megkönnyíti, hogy optimális szinten tarthassuk a rezsit.

Erzsébetvárosi kétszobás közel a New York Kávéházhoz

Képzeld el, hogy az üzleti találkozóidat vagy találkozóidat a New York Kávéházba szervezed. Utána pikk-pakk elérhető egy mozi vagy egy körúti étterem, ráadásul a lakásod is egy ugrásra van. Ez az erzsébetvárosi lakás várja most új tulajdonosát, olyan egyedülálló lakó vagy pár személyében, akinek fontos a lakás kényelme, rendezettsége, minősége, és az energiatakarékos megoldások is. A kétszobás ingatlan ideális hőmérsékletéről elektromos infrafűtés, légkondicionálásáról fan coil klíma gondoskodik.

Gyönyörű családi ház, nyugodt vidéki hangulat

Ha inkább vidéki, kertvárosi hangulatra vágysz, mindenképpen vess egy pillantást erre a csodálatos kisugárzású otthonra. Kecskeméten járunk, a ház szinte új építésű, a környezet pedig nagyon zöld. Gyümölcsfák és virágok mindenfelé, és a legmeglepőbb az, hogy mindez a város belterületén érhető el. Az alacsony rezsit napelemrendszer, valamint az elektromos, helyiségenként szabályozható infrafilm padlófűtés biztosítja. Külön felhívnánk a figyelmet a hirdetésben megjelölt éves áramfogyasztásra.

Ha már unod a színtelenséget, ez a te otthonod!

Ó, hát itt színekben nincs hiány. Mégis milyen harmonikus egészet alkotnak a bútorok, lakástextilek. Aki itt ébred és itt hajtja álomra a fejét, annak valószínűleg nincsenek borús, szomorkás napjai. Ez a színes berendezés mellett a hatalmas ablakokon bejutó természetes fénynek és a tágas tereknek is köszönhető. A télikert és az infrás padlófűtésnek köszönhetően a hidegebb hónapokban is nagyon kellemes itt tartózkodni. Ha így szerettél bele a házba, ahogy van, akkor jó hír, hogy a fotókon lévő teljes berendezés, a kiegészítőkkel és dekorációs elemekkel együtt az ingatlan vételárában benne van.