5+1 eladó lakás a legnépszerűbb budapesti kerületekből

Még tavaly decemberben elkészítettük a 2022-es évünk számvetését, statisztikáit. Többek között azt is megnéztük, az ország mely területeire indították a legtöbb keresést a látogatók, illetve mely budapesti kerületekben vadásztak a legtöbben ingatlanokra. Az eredmény nem hozott nagy meglepetést a legnépszerűbb kerületeknél, a XI., a XIII. és a II. kerület került a dobogó három fokára. Mit szólnátok, ha körülnéznénk, milyen ingatlanok érhetők el most ezeken a helyeken?

Aranyérmes a XI. kerület

Frissen felújított gyönyörű lakás a XI. kerületben

Még alig száradt meg a festék ebben a lakásban, máris a tiéd lehet. A kerttel rendelkező 8 lakásos társasház, amelyben az ingatlan új tulajdonosát várja, folyamatosan karbantartott. Innen ráadásul csak egy ugrás a Mom Park, de az Allee is – nehéz lesz választanod, ha vásárolni szeretnél. A környéken parkok is találhatók, és egy kis sétával még a Feneketlen tót is meglátogathatod. A lakás belső kialakítása és dizájnja igazán pazar. Modern, nem csak a színek és formák használatában, de a gépesítés terén is.

Innen minden út a Móriczra vezet

A XI. kerületi Karinthy Frigyes úton is fantasztikus fogásra lehet bukkanni. A két fürdőszobás otthon szobáiban szőnyeg alatt szivacsréteg járul hozzá, hogy minden lépted remek érzés legyen. A hálóban hangulatot varázsoló LED-világítástól az ultramodern konyháig sok mindent tudnánk még kiemelni, de talán legjobb, ha kérsz egy személyes találkozót a tulajdonostól és megnézed a lakást a saját szemeiddel.

A tavalyi második helyezett a XIII. kerület

Belvárosi luxus

Az újlipótvárosi Visegrádi utcától nem kell megijedni, a nyílászárók olyan jók, hogy békés, csendes szigetté varázsolják ezt a lakást. Ráadásul hihetetlenül sok természetes fény világítja be a tereket. Egy kis extra, hogy az önkormányzattól szálláshelykiadásra vonatkozó engedélye is van a jelenlegi tulajdonosnak, így ha befektetési célra keresnél lakást, megtaláltad! A szálláshelyhez jól bejáratott, sok véleményt magába foglaló Airbnb és Booking profilok is tartoznak, ezek továbbadására is hajlik a hirdető.

Minden szobából kilépés

Az épület legfelső szintjén, panorámás terasszal, amelyre valamennyi szobából hatalmas ablak és ajtó nyílik, található ez az igényesen felújított lakás. A teraszt a szomszédoktól fallal választották el, így teljesen magad lehetsz vagy lehettek rajta, nem kell kíváncsi szemekre számítani. Talán szokatlan egy emeleti lakás esetében, de a teraszon még egy 6 négyzetméteres télikertet is elhelyeztek. Nyugodtan beleszerethetsz a fotók alapján a bútorzatba is, az is része a vételárnak.

A bronzérem büszke tulajdonosa a II. kerület

Prémium minőség, prémium elhelyezkedés

A legmenőbb budai kerület végzett a népszerűségi verseny harmadik helyén. Kellemes a környezet, szép házak és jó a közlekedés, vagyis egy igazán kapós kerületről beszélünk. Ez a Fazekas utcai fantasztikus lakás is gazdára vár. Bár a hirdetés szövege igen szűkszavú, azért ismerve a környéket és most már belátva ennek az ingatlannak a falai közé, nagy csalódás nem érheti az ide költözőt. Az ingatlan prémium minőségű felújítást kapott, s a fényképeken látható berendezés is a vételár részét képezi.

Többszörös díjnyertes ház, penthouse lakás örök körpanorámával

Az előző lakásnál a bútorzat a vételár részét képezte, nem úgy, mint ennél a Budakeszi úton található penthouse lakásnál, amely üresen keresi az őt belakó új tulajdonosait. Penthouse esetében szinte elvárt, de azért kiemelhető, hogy körpanorámás otthonról van szó. A nyugalom, csend és a természet lágy öle itt garantált.