5+1 eladó padlófűtéses otthon

Élmény Tatán

Hosszasan néztük a képeket, hogy tetten érjük, ez biztos csak látványterv, de nem! Valódi fotókon mutat ilyen makulátlanul szépnek ez a tatai sorházi ingatlan, álmodni is nehéz lenne szebbet. Az otthon melegét a földszinten modern fahatású padlóburkolat alatt padlófűtés biztosítja, az emeleten radiátorokat helyeztek el. A tökéletes helykihasználású ingatlan akár egy család számára is megfelelő lakóhely lehet.

Nem csak nyaraló, otthon is a Balatonnál

Szigliget az egyik legtöbbek által csodált település hazánkban. Nem csak a Balatonra nyíló kilátás miatt közkedvelt, utcáin sétálva, házait nézegetve megnyugszik az ember lelke. Még egy délutánt itt tölteni is felemelő élmény, elképzelhető tehát, milyen lehet itt lakni. Akár ebben a nagyon kedves hangulatú családi házban, amely a régi nádfedeles paraszházak stílusát idézi, mégis modernül felszerelt. Az épületet 2009-ben építették, 3 szintes, a fűtésről cirkó rendszer gondoskodik, a ház padlófűtéssel felszerelt.

Luxus a köbön az Oktogonnál

Ugorjunk egy nagyot a vidéki nyugalomból Budapest pulzáló, lüktető ütőerére, az Andrássy útra. Ez a luxuslakás is egy nagyon konkrét stílust és életformát sugall, új tulajdonosa minden bizonnyal imádni fogja. Az igényesen felújított, Teréz körútra néző, Oktogon-Andrássy út kereszteződésre is rálátó nagypolgári otthon a bútorokkal, dekorációval együtt eladó. A felújítás óta te lehetsz az első beköltözője!

Trendi otthon Győrben

Egész más világba csöppenünk ismét, amikor ennek a győri, eladásra kínált lakásnak a fotóit lapozgatjuk. A modern színek és formák a retro hatású bútorokkal tökéletes enteriőrben olvadnak össze, láthatóan hozzáértő gazdára bízták a lakberendezési feladatokat. A fűtést H-tarifás mérőórára kötött hőszivattyús klíma biztosítja, a fürdőszoba és az előszoba pedig padlófűtéses. A lakás teljes fűtési rendszere távolról vezérelhető, csak egy mobiltelefonra telepíthető applikáció kell hozzá, és mire hazaérsz, a beállított hőmérséklet fogad majd.

Luxuslakás a Balatonnál

Ismét a Balatonnál járunk, de egy más hangulatú ingatlant is beválogattunk. A Balatonföldváron 2019-ben épült luxuslakópark egyik lakása keresi új tulajdonosát. A lakás teljes berendezéssel eladó, a rezsit energiatakarékos hőszivattyús rendszer és padlófűtés, valamint prémium nyílászárók és redőnyök tartják pénztárcabarát szinten.

Elegancia Pesten

Ferencváros hatalmas megújuláson ment át az elmúlt 15-20 évben. Ez az 50-es években épült házban található lakás is teljeskörű felújítást kapott a 2016-17-es években. A napfényes, világos, nagy terekkel rendelkező otthont profi belsőépítész varázsolta ilyen különlegessé. Kondenzációs gázkazánról fűtött az ingatlan, a fürdőszobában és a konyhában padlófűtés található, a többi helyiségben radiátor lett elhelyezve. Thermo üveg és vastag falak biztosítják, hogy a gáz havi átlagos díja megfizethető mértékű maradjon.