5+1 eladó vízparti ingatlan – nem csak nyárra

A vízparti ingatlanok vonzereje nyáron felértékelődik, pedig ezeknek a családi házaknak a többsége ma már egész évben lakható. Fűtő és hűtő berendezéseiknek, szigetelésüknek, és a sok ingatlanban kialakított télikertes megoldásnak köszönhetően valamennyi évszakban kényelmes otthon varázsolható belőlük. Az ingatlanhirdetések között is nagy választékot találhatunk tóparti, folyóparti, vagy patakparti házakból. A Duna, a Velencei-tó, a Balaton, vagy akár a Tisza látványa egyedülálló, nem csoda, ha egyre többen álmodnak róla, hogy ezeken a helyeken lakhassanak.

Panorámás vízparti ház Dunavarsányban

A Kis-Duna partján áll ez az igényesen felújított, és alacsony fenntartási költségekkel működő családi ház. Ha a barátaiddal, rokonaiddal sütögetnél, a fedett és burkolt szaletli remek hely lesz hozzá. Innen a vízbe lógó horgászbotokra is ráláthatsz, de persze kiülhetsz közvetlenül a víz mellé is, a stégre. Hűvösebb, dolgosabb napokon pedig a nappaliból kinézve gyönyörködhetsz a dunai kilátásban és akár még a vízi élővilágot is figyelemmel kísérheted.

Patakparti, medencés, és még a Balatonnál is van

A Balaton környéke télen nagyon csendes, nyáron turistaforgalomtól hömpölygő. Ez a balatonfüredi ház viszont egy csendes utcában található. Aki szereti a vizet, az ezt a helyet Kánaánnak fogja érezni. A rendezett, kellemesen kialakított kert végében ugyanis patak csörgedezik, a házban pedig medencét helyeztek el, amely télen is használható. Nem csak medence, szauna is található itt, mini wellness szekció – ki ne álmodozna hasonlóról? Ha pedig strandra, lángosra, vitorlázásra, gumimatracról ugrálásra vágyik az itt élő, a Balaton-partra tud ellátogatni.

Grófi múlttal rendelkező malomépület 

A Zádor-vár szomszédjában áll ez a grófi múlttal rendelkező, nem éppen mai malomépület. Vízpartiságát a telekhatáron csordogáló patak adja, ez és erdő határolja a kertet. Az épület korától nem kell megijedni, felújított, de eredeti hangulatát és értékeit megőrzött állapotban keres új tulajdonost. A jelenlegi tulajdonos elkezdett kialakítani egy saját wellness-részleget dézsafürdővel és szaunával, de egyelőre ez még nem készült el, az új lakó saját ízlésére és igényeire szabva viszont meg tudja valósítani.

Duna-parti ház Ráckeve elit részén 

A fővárostól mindössze 35 kilométernyi távolságra ilyen idilli környezetben élhet, aki szereti a vízparti környezetet, a dús növényzetet, és a csendet, nyugalmat. A ház szinte valamennyi ablakából a Dunára nyílik panoráma, de a telekhez saját stég is tartozik, amelyhez akár csónakot is ki tud kötni, aki itt köt ki lakni. A végtelenül hangulatos, természetbe illeszkedő házban télikert, jakuzzi, szauna és egy kandalló is található, így bármelyik évszakban igazi kényelmes, melegen ölelő otthonként funkcionál.

Vízparti kétszintes

Ha nem csak nyáron vágysz a vízpart közelségére, akkor ez a kétszintes ház minden bizonnyal felkelti érdeklődésedet. Győrzámoly zárt üdülőövezetében található, de téliesített, a jelenlegi lakói is egész évben, életvitelszerűen használják. A 2020-ban épült családi ház még további fejlesztések, átalakítás előtt áll, így ha beleszeretsz a helybe, a saját személyes igényeidre szabhatod. A házhoz kizárólagos vízparthasználat is tartozik. Egy megközelítőleg 300 négyzetméteres szakasz áll rendelkezésre, pihenésre, vagy akár horgászatra is kiválóan alkalmas.

Aki itt nem tud relaxálni és feltöltődni, az sehol

Ez a délegyházi, gizellatelepi házat minden olyan tulajdonsággal megáldották, amellyel álomotthont alakíthatsz ki benne. Mind a négy évszakban lakható, a tóra néző teraszáról nem csak a nappali panoráma, de a mindennap más színeit mutató naplemente is megcsodálható. A tóra nem csak a terasz nyújt kilátást, az emeleti hálószobából is kisebb-nagyobb ablakok néznek irányába. Esti romantikázáshoz, reggeli ébredezéshez tökéletes látvány. Aki itt nem tud relaxálni és feltöltődni, az sehol.