5+1 gyönyörű 35 négyzetméter alatti lakás

Ízléses felújítás, praktikus térkihasználás

Táncparkett nincs, minden más fontos funkciót viszont remekül kialakítottak ebben a IV. kerületi lakásban. A 33 négyzetméteren „elterülő” helyiségeknél sok hasznos helyet nyertek a felújítás során azzal, hogy tolóajtókat választottak nyílászáróknak. Szokatlan megoldás, hogy azonnal a konyhába érkezünk, amikor belépünk a bejárati ajtón, de ötletesen megoldott ez is, hogy a belépéskor legyen még egy kis tér a kabát, cipő, táska elhelyezésére, majd csak utána érkezzenek a lakók és vendégeik a konyhába. A fürdőszoba, konyha is megfelelő méretű, a lakás kis alapterülete ellenére.

Itt mindennek van elég hely

Mindenhez közel, és mégis nyugodt birodalmat teremt lakójának ez a Hegyalja úti 34 négyzetméteres otthon. A parkolás miatt sem kell aggódni, hiába forgalmas a környék, hiszen a ház előtt megoldott az autók elhelyezése, ráadásul ingyenesen. Jó elrendezésű, ügyesen berendezett lakás, amelyben a mérete ellenére minden funkciónak kényelmes tér jutott.

Hangulatos, felújított, erkélyes és zöldövezeti – mi kell még?

Ez a gyönyörű lakás még a 30 négyzetmétert sem éri el. Hihetetlen, de mégis azt érezzük a képek alapján, hogy azonnal beköltöznénk. 27 négyzetméter remekül kihasználva, ahol nagy gardróbszekrénynek, a galérián kényelmes kétszemélyes ágynak, alatta kanapénak, étkező- és filmnézős saroknak is van elég hely. A fürdőszoba itt is tolóajtóval leválasztott, és hogy természetes fényt is kapjon, tejüveges, valamint egy üvegtéglás dekorelemet is beépítettek az egyik sarkába, amelyen szintén bejut a nappali fénye, mégis diszkréciót nyújt. A zöldre néző erkélyen egy kávéval vagy egy pohár borral kellemes pihenésben lehet részünk.

Színes birodalom Újlipótváros szívében

Csak néhány perc séta a Dunától, és elérhető ez az élénk, de harmonikus színekbe öltözött Katona József utcai lakás. Elegáns nagypolgári házban található, a felújításkor és a bútorozáskor fiatalos, modern hangulatot kapott. Az előszobát és a konyhát itt is közös térbe alakították ki, a gépesítést pedig energiatakarékos szemlélettel valósították meg, így a rezsi sem szökik az egekbe.

Ilyen lakást nem látsz mindennap

Luxus tetőtéri lakás Miskolcon, nem is akármilyen belső kialakítással. A tetőtér hasznos területe 34 négyzetméter, de amint a képeken is látható, az alacsonyabb részeket is ötletesen hasznosítják, kuckózós helynek vagy tárolásnak. A képek tanúsága szerint nem sok párhuzamosan álló falat találni az ingatlanban, de ez adja a különlegességét is. A fürdőszoba és a nappali is rendhagyó formájú és bútorozású.

Egyszerű lakásból ilyen hangulatot lehet kihozni

Ezt a pécsi kis lakást többek között azért válogattuk be, mert megmutatja, nem feltétlenül drága bútorok teszik csalogató otthonná az ingatlant. Itt minden végtelenül egyszerű, mégis felejthetetlenül hangulatos. A hirdetés szövegébe belemerülve megtudhatjuk, hogy ez az egyszerűség csak a látszat, itt igenis egy nagyon modern lakról van szó. A nemrégiben lezajlott felújítás során ugyanis telefonról is vezérelhető okos lakássá alakították, a gépeket pedig energiatakarékosra cserélték, így a rezsi abszolút pénztárcabarát marad.