5+1 ingatlan, ahol kondenzációs kazán biztosítja az otthon melegét

Zöldövezet, gyümölcsfák, hatalmas üvegablakok

Sokan vagyunk, akiknek az álomlakásához szükséges tényezők listája így kezdődik: legyen plafontól a padlóig üvegablak, sok-sok természetes fénnyel, zöldre néző kilátással. Ezeket az elvárásokat pedig ez a pomázi ház maximálisan teljesíti is. A környezet csendes, a ház felújított, igazi harmonikus életet nyújtó otthon válhat belőle. A hálószoba hűvös, az amerikai konyhás nappali viszont nagyon sok napsütést kap, így az év nagy részében nem is kell fűteni. A fűtésről és a víz melegítéséről új kondenzációs kazán gondoskodik. A belső felújítás során megszüntették a hőhidakat, korszerűsítették a rendszert, amely alkalmas arra, hogy az új tulajdonos akár hőszivattyút, akár napelemes rendszert telepítsen.

Folyamatosan karbantartott, gyönyörű, medencés ház

Egy kifejezetten érdekes ház listánk következő szereplője, mivel a teljes enteriőr elragadó hangulatot kölcsönöz. Ez a szemlélet a teljes házon végigvonul, a tetőtéri ferde falak alatti helyeket is meglehetősen ügyesen használják ki, a varró munkaállomástól a fürdőszobán át a hálószobákig minden helyiség egységes, különleges stílust kapott. A nappaliban a fatüzelésű kandalló, az étkezőben a kürtőskalács-készítő eszközök, a kertben a medence teszik még melegebben otthonossá a benyomást. A kandalló mellett a ház fűtéséről és a meleg vízről az energiatakarékos kondenzációs gázkazán gondoskodik.

Vecsésen szép az élet, pláne, ha energiatakarékos

Vecsés Felsőhalom részén kínálják eladásra ezt a 2001-ben épült, de idén teljeskörűen felújított, a legmagasabb igényeket is kielégítő házat. Az ingatlan nem csak kívül-belül újult meg, de a fűtéstechnikát is kondenzációs gázkazánra cserélték. Erről melegszik az alsó szint padlófűtése, a szobákban a radiátorok, valamint az emeleti radiátorok is. A 4 állásos teremgarázs, a kültéri medence és a parkosított kert, a télikert mind-mind családbarát, kényelmes otthonná teszik ezt a gyönyörű házat.

Csak a falak maradtak, minden más új

Debrecen belvárosában kínálják ezt a 115 négyzetméteres, 3+1 félszobás családi házat. Az idén csinosana felújított házban csak a falak maradtak meg, minden más új. A jól szigetelt ingatlant szintén kondenzációs gázkazánnal szerelték fel, és a napelemes rendszer telepítésének lehetőségét is megvalósították. A ház belső terei mellett a gondozásmentesen kialakított kert és kocsibeálló is a lakók rendelkezésére áll.

Panorámás saroktelken mediterrán paradicsom

Győrújbarát nem a legismertebb hazai települések egyike, de ha ilyen csodák várnak ott ránk, akkor érdemes megjegyezni a nevét. A saroktelken található kétszintes, mediterrán stílusú családi ház felső szintjén hatalmas teraszról nagyon széles panoráma tárul elénk. Az otthon melegét a kondenzációs kazán mellett cserépkályha biztosítja, az áram forrása 4 kWh-os napelemes rendszer. A ház belső kialakítása a szokásosnál átgondoltabb, igazi kényelmes családi otthon válhat belőle. A kertet öntözőrendszer és robotfűnyíró tartja karban, már csak gyerekkacaj kell ide a boldogsághoz, semmi más!

U-alakú családi ház Egerben

Számos extrát tartalmaz ez a 2021. év végén teljes belső felújítást kapott családi ház. A fűtés kondenzációs kazánról üzemelő padlófűtés, radiátorokkal kiegészítve, de található a házban és a ház körül jakuzzi, solar zuhany és grillező sütögetőhely is. A kert gondozásához automata öntözőrendszert telepítettek, így a fűnyíráson kívül már csak élvezni kell a nyugalmát.