5+1 otthon hangulatos télikerttel

Kuriózum ez a Duna-parti kisház

Tökéletesen el tudjuk képzelni, hogy valaki nem csak hétvégi háznak vagy pecázás utáni szunyókálásra használ egy ilyen kis lakot, hanem életvitelszerűen rendezkedik be. Érdemes megnézni a fotókat, mert felfedezhető néhány hangulatos részlet a konyhai függőlámpák megoldásától a halpikkelyes zuhanyfülke burkolaton át a csónakból újragondolt könyvespolcig. És ha ez mind nem lenne elég ahhoz, hogy beleszeress, nézd csak meg azt a csodálatos télikertet, amellyel a 40 négyzetméteres házat kibővítették. A hatalmas üvegfelületeken át a karosszékből egyenesen a Dunára látsz, és ha még közelebbről szeretnéd nézni a vizet, a saját stégedre is kicsoszoghatsz.

Télikertes családi otthon Dunavarsányban

Mindössze 3 éve készült el ez a ház, most új tulajdonosát várja. Ami azonnal szembetűnik a fotók alapján, az a gyönyörű konyhabútor. Jó hír, hogy ez a vételár részét képezi. A 4 szobás, 90 négyzetméteres ház nagyon csinos otthona lehet egy átlagos 2-3 gyermekes családnak. A ponyvás terasz talán a leghangulatosabb kiegészítője a háznak. A hűvösebb hónapokban télikertként, nyáron nyitott, fedett teraszként használható.

Vidéki nyugalom Budapest XVII. kerületében

A rákoskerti kertvárosban kínálják eladásra ezt a 2014-ben épült és nemrégiben felújításon átesett családi házat. A modern ízlésnek megfelelő ingatlanra annak érdemes lecsapnia, aki értékeli a hűthető-fűthető télikertet, amely hőszigetelt, automata naprolóval és zsaluziával ellátott. Ebben a helyiségben kapott helyet a hangulatos étkező, hatalmas üvegfalak és sok növény között, valamint a télikert egy medencét is magába foglal.

A télikertből egy lépés a jakuzzi

Érdekességekből kifogyhatatlan a mostani válogatásunk. Ez a ház egy kifejezetten intim hátsó kerttel és buddhista párok vagy családok számára különleges hangulattal bír. A hátsó kertben a kerti sütögetőhely és környezete kerti partik, családi összejövetelek helyszínének kiváló lehet. A télikertből nyíló ajtók előtt kihagyták az ide álmodott jakuzzi helyét, amelyet, ha az új tulajdonos beépít ide, az üvegezett teraszról egyetlen lépéssel a bugyogó vízben találhatja magát.

Gyönyörű családi fészek 

Győrújbarát településen várja beköltözőit ez a csodaszép családi ház. Erre mondják, hogy álmodni sem lehet jobbat és szebbet. A legtöbb helyiségen végigfut a fa burkolat, legyen szó a falakról vagy akár a mennyezetről, és ez a letisztultság még a gyerekszoba kialakításában is tetten érhető.  A télikert itt ugyan nem a padlóig üvegablakos, de 180 fokban kilátást biztosít a környezetre. Sütögetés, családi vagy baráti összejövetelek, gyerekzsúrok tökéletes helyszíne lehet.

Ennek a háznak a télikert az ékköve

Van az úgy, hogy a gomb a legszebb a kabáton, mégis azonnal beleszeretünk és megvásároljuk. Mi kicsit így érzünk ezzel a kapuvári házzal kapcsolatban, és valószínűleg a hirdetés fő fotójául sem véletlenül választották az olajkék falakkal megnyugtató zugot jelentő télikertet. Ki ne ücsörögne itt szívesen egy szivarral vagy konyakkal, egy jó könyvvel vagy egy bögre forró kávéval a kezében?