5+1 panelprogramos budapesti lakás

Gyönyörű panel Újbudán

A XI. kerület az egyik legdinamikusabban fejlődő része Budapestnek, és a már több évtizede álló házakat is folyamatosan korszerűsítik a lakóközösségek. Azt mondanunk sem kell, hogy a lakótelepek jó közlekedésnél helyezkednek el, hiszen rengetegen járnak napi szinten munkába, iskolába, óvodába ezekről a helyekről. Ez a Kérő utcai, 9. emeleti lakás is egy ilyen tömb békés, gyönyörű szigete. A kerület egyetemei, főiskolái miatt diákok számára is remek indulólakás, illetve kiadásra is jó befektetés, de babaváró párnak vagy akár egyedülállóknak is kiváló választás. A ház a panelprogram keretein belül rezsicsökkentő felújításon esett át, a havi fizetendők nem lépik át az átlagfogyasztás határát.

Panorámás panel barátságos rezsiköltséggel

Ez a lakás nem csak szép, kényelmes és kedvező a rezsije, de az erkélyéről még panorámás is a Gellért-hegyre, a Citadellára és a Rákóczi hídra is. Az épület panelprogram keretén belül teljes felújításon esett át, még napkollektort is telepítettek a tetőre, így a rezsi a lehető legkedvezőbben alakul. Kiadásra vagy saját célra is remek befektetés.

Panel ékszerdoboz Zuglóban

Harmonikus esztétika, praktikus elosztás, teljes műszaki felújítás – ez jellemzi ezt a látványos 50 négyzetméteres XIV. kerületi lakást. A frissen felújított lakás kifizetett panelprogramos házban áll, ahol a lépcsőházat tisztán tartják, folyamatosak a karbantartási munkák, a környezet biztonságos. Fás terület veszi körül a házat, az erkélyen is hangulatos üldögélni emiatt, szép kilátás tárul a lakók elé.

Panel és elegancia egyben? Igen!

Az óbudai Flórián tér közelében várja új tulajdonosát ez a panelprogram keretében korszerűsített lakás. Olyanoknak ajánlott, akik egyszerre vágynak a könnyen megközelíthető jó közlekedésre, és a természet közelségére, hiszen a Margitsziget és a Budai hegyek kirándulóhelyei is nagyon gyorsan elérhetőek innen.

Innen tényleg csak egy ugrás a Sugár!

A lakás belső fotóit nézegetve nem jönnénk rá, hogy a forgalomtól zsongó Örs vezér terén járunk. Ráadásul panelban. Elképesztő, hogy egy hozzáértő kéz, színes fantázia, minőségi megvalósítás mit tud varázsolni egy panellakásból, nem igaz? Az ingatlan a 10 emeletes ház legfelső szintjén található, ami garantálja a csendet és nyugalmat, nincs átjáró forgalom az emeleten. Sőt, még remek panorámát is nyújt a lakói számára.

Szépen felújított lakás a Havannán

Ki emlékszik Kőhalmi Zoltán humorista poénjára? Azt mondta egy stand up műsorában, hogy ha megnyerné a lottó ötöst, ő annyira szeret panelban lakni, hogy megvenné a Havanna lakótelepet – és egybenyitná. Talán ezzel a szépen felújított lakással kezdené, amely nem csak saját ottlakásra, de befektetésnek is jó. A 8. emeleti lakás panorámás, 2+2 fél szobás méretével pedig családosoknak is megfelelő otthont biztosít.