5+1 pazar panorámás ingatlan

Ha esik, ha fúj, az ingatlanod egyik ékköve a csodálatos panoráma. Minden évszakban és időjárási viszony mellett élvezhető, és sosem unod meg, hiszen folyton változik. Sőt, még a közérzetedre is pozitívan hat. Neked is szükséged van panorámára, hidd el! Ha még nincs, mutatjuk, milyen gyönyörű házak és lakások között válogathatsz jelenleg oldalunkon.

Csodás panoráma Szentendrén

A Dunára nyílik szemet gyönyörködtető kilátás ennek a szentendrei háznak az ablakaiból. A családi házat 891 négyzetméteres parkosított kert veszi körül. Teraszai méretesek, az üvegkorlátnak köszönhetően egyetlen centimétert sem takarnak ki a panorámából. A gondozott kertben is sok lehetőség rejlik, akár kisgyerekes családok számára is. Ami a belső tereket illeti, elegáns és modern a két jelző, amit nyugodt szívvel használhatunk rá. A 4 szoba mellett kiszolgálóhelyiségeket, közöttük nagyméretű gardróbot és háztartási helyiséget is kialakítottak. Itt minden részlet a lakók kényelmét és pihenését szolgálja.

Panoráma, szauna és egyéb nyalánkságok

Aki a fővárosban maradna, de szeretne luxus körülményeket, ámulatba ejtő kilátást és egy szép nagy házat, annak ezt a hirdetést ajánljuk figyelmébe. A II. kerületi Máriaremete egyik örökpanorámás háza keresi új tulajdonosát. A közvetlen kertkapcsolattal rendelkező konyha-étkező és a szauna, medence mind-mind a lakók kényelmét és folyamatos „hurrá, nyaralunk” életérzését szolgálja. A teraszokról a Budai hegyek látványa tárul elénk, minden napszakban gyönyörű. A ház belső stílusa klasszikus eleganciát áraszt.

Ikerház remek környezetben

Eladásra kínálják ezt az ürömhegyi ikerházat, vagyis csak a felét. Az örökpanoráma mellett az alacsony rezsi is csalogató lehet. Két terasz közül választhatsz, ha ide költözöl és a varázslatos kilátásban szeretnél gyönyörködni. Remek feltöltődést nyújt kiülni reggel egy bögre kávéval, este egy pohár borral, végiggondolni a napot vagy épp elengedni a gondolataidat. Télen a kandalló tüze ad meleget a fűtési rendszer mellé, és hangulatot az esti családi beszélgetésekhez vagy vacsorához.

Családi ház veteményeskerttel

Úgy látszik, most Szentendre felülreprezentált a panorámás szép házak kínálatában. Pismány nyugodt, csendes részén, 1899 négyzetméteres telken áll ez a 230 négyzetméteres családi ház, tehát a kert is jelentős méretekkel rendelkezik. Napelem, terasz, fedett autóbeálló, szauna és medence – ezek itt bizony mind megtalálhatók. A kertben még veteményest is kialakítottak, termelheted saját fogyasztásra a paradicsomot vagy a fűszernövényeket. Ha gyerekekkel költöznél, akkor is kiváló választás ez a ház, hiszen a kertben játszótér és medence is található.

Pazar panoráma, még pazarabb családi házzal

Itt garantált a madárcsicsergés és tücsökciripelés. Turisztikai látványosságok és nemzeti park ölelésében fekszik ez a leányfalusi ház, amelyben igazán minőségi környezetben élhet a család, akár több gyerekkel is. Az összesen 5 szobás, rendkívül szépen berendezett ingatlan 2016-ban épült. A csendes utca, a gondozott kert, a kerti játszótér mind családbaráttá teszik, és amikor este elaludtak a gyerekek, a szülők kiülhetnek a teraszra gyönyörködni a panorámában.

Gyönyörű ház a szentendrei Bükkös pataknál

Ha luxus körülményekre vágysz a természet ölelésében, akkor itt egy remek hely neked. A lejtős telket tereprendezéskor nagyon okosan úgy szintezték, hogy a ház két szintjéről is ki tudsz lépni a kertbe, és élvezni tudod előnyeit. A teraszról gyönyörű panorámára tekinthetsz, a vendégfogadáshoz pedig nem csak ez járul hozzá, hanem a nagy kert és a borospince is.