5+1 rabul ejtő panorámával megáldott ingatlan

Csodás panoráma: egyik irányban dombok, a másikban a város

Utunk első állomása Pécsre vezet. 2008-ban épült az ikerházrész, amelyet félkörívben ölel át az a terasz, ahonnan egyik irányban a dombok és a mögülük előbukkanó TV-torony, a másikban pedig a város látképe gyönyörködtet. Mindez szervesen kapcsolódik a tágas amerikai konyha-nappali-étkező alkotta belső térhez. S hogy a lélek mellett a test is felfrissülhessen, arról a gőzkabinos tusoló gondoskodik.

Igazi kuriózum: történelmi hangulat páratlan kilátással a várra és az óvárosra

Egy igazi barokk gyöngyszem Veszprém történelmi városrészében, a Séd-patak völgyében, a Várba vezető lépcső közelében. A ház a 2010-ben történő felújítás és modernizálás során megőrizte eredeti hangulatát. A belsőt a kézműves burkolatok, az itt-ott előbukkanó 90 centi vastag, természetes kőfal, valamint az alulról megvilágított, járható üveg teszik páratlanul egyedivé. A ház alatt többhelyiséges, hűvös pince gondoskodik arról, hogy legyen honnan felhoznunk a megfelelő hőmérsékletű bort, amit a garázs felett kialakított teraszon vagy a várra néző, járható féltetőre kiülve fogyaszthatunk el. Körülöttünk Veszprém történelmi városnegyede a Golgota-heggyel, várnegyeddel és a Dózsaváros dombjával rendkívüli látvány.

Örökpanoráma és társasági élet modern környezetben 

Az ódon után ellenpontként jöjjön valami igazán modern a társasági összejövetelek rajongóinak: a III. kerületi Aranyhegyen található az az ikerházfél, amely a XXI. századba illő felszereltséget és környezetet nyújt, kilátással a Megyeri-híddal a Gödöllői-dombság felé. Az okostelefonról vezérelhető árnyékolás nemcsak a belső térnek, de a terasznak is jár, ami ideális helyszíne lehet kerti partiknak és sütögetéseknek, extraként pedig jacuzzi is telepíthető rá.

Kertészkedés panorámával

Solymár főváros-közeli fekvésével ideális azoknak, akik vágynak a hegyek ölelésére, de munkájuk részben vagy egészben Budapesthez kötődik. Ez a 80%-ban kész ikerházrész könnyűszerkezetes technológiával épült, kiváló szigeteléssel és modern nyílászárókkal. Természetesen a zöld környezethez kert, kis veteményes és két terasz is tartozik, ahonnan a kilátás a Csobánka-környéki hegyekre igazán festői.

Nekem a Balaton… romantikus luxus télen-nyáron

A magyar tenger partján található az a lakás, ami párok számára maga a megtestesült álom. A teljes meghittséget és hangulatot a minőségi belső, a hangszigetelt és teljesen sötétíthető nyílászárók, valamint a finn szauna biztosítják. De ez még mind semmi! A Balaton vízén ringatózó vitorlások hátterében a hegyek fölött lebukó Nap látványa pedig egyszerűen… romantikus!

A nyugalom tava

Aki a csendet, a vízpartot, a csónakázást vagy a horgászatot keresi kikapcsolódásra, az Délegyházán megtalálja ebben a családi házban. Ez az otthonos ingatlan közvetlen tóparti kapcsolattal és stéggel rendelkezik. A felújítása befejezésre vár, lehetőséget teremtve a további egyedi igények megvalósítására. A panorámát se felejtsük el megemlíteni: a tóra néző nappali és erkély, valamint a terasz ideális környezetet teremt a nyugodt kikapcsolódásra.