5+1 remek ingatlan elektromos fűtéssel

Gyönyörű otthon Szemlőhegyen

A színek harmóniája és a természetes fény varázslatos ereje teszi ezt a lakást olyan ellenállhatatlanná. Az ingatlan felújításon esett át, a belső tereket lakberendező segítségével rendezték be. Így az egész lakás olyan minőségi hatást kelt, hogy az ember legszívesebben soha többé nem menne innen haza. A hűvös hónapokban az otthon melegét elektromos infrapanelek biztosítják.

Kis ház, nagy otthonosság

Egykor önálló település volt, ma már Budapest egyik külső kerülete Cinkota. Itt várja új tulajdonosát ez a 47 négyzetméteres, teljes körűen felújított ház. A felújítás kiterjedt a villanyvezetékek cseréjére, a víz- és csatornahálózatra, a belső falak és burkolatok cseréjére, a nyílászárókra és a külső szigetelésre. A fűtés elektromos NOBO panellel, illetve két új hűtő-fűtő klímával biztosított. A házhoz egy majdnem 500 négyzetméteres kert is tartozik, pont olyan méret, amit még saját kezűleg is lehet gondozni.

Diósdi minimál

Hatalmas ablakok engedik be a természetes fényt a nappaliba, hangulatos, árnyékolt teraszon tölthetjük a nyarat, és világos, kényelmes hálószobában pihenhetjük ki a munka fáradalmait, ha beköltözünk ebbe a diósdi minimál házba. A házat 2018-ban saját részére építette egy család, elektromos rendszere és 12 kW-os napelemes rendszere segítségével pedig rezsimentes otthon lett belőle. Nem csak a fűtés, de a kertkapu is elektromos. Riasztó és kamerarendszer is óvja a személyi és vagyoni értékeket. Négy autó beállására van térkövezett hely, de garázs is építhető.

Telefonról vezérelhető elektromos ingatlan

Ebben a családi házban „minden” elektromos. A fűtéstől, amely inverteres klímával és Nobo Eco vezeték nélküli energiaszabályozó rendszerrel működik, az előkert öntözőrendszeréig, amely a gondozott előkertet locsolja. A ház fogyasztása mindezekkel együtt gazdaságos, a határértékeken belül marad. A tágas, fedett garázsban elektromos autó számára kialakított töltőállomás is ki lett alakítva.

Szentendre még mindig mesés otthonokkal teli

Elektromos kandalló és elektromos konvektor ontja magából a meleget ebben a szentendrei házban. Ha így kezdjük a bemutatást, egy nagyon modern berendezésű és kialakítású házra is számíthatnánk, a valóság azonban más.A márványburkolatok, a központban álló kandalló, az ólomkristály csillárok és az iparművészek által készített bútorok inkább a klasszikus nagypolgári századelős otthonokat idézik. Az olasz bútorok és a minőségi szőnyegek közt aztán mégis rávetül a szemünk egy síkképernyős tévére, amelyből ismét a 2022-es évben találjuk magunkat. Az eltérő stílusok azonban kellemesen simulnak egymásba, harmonikus otthonná varázsolva a házat. A parkosított telek és a különleges fekvés, a patak közelsége biztosítja, hogy aki ide költözik, a nyugalom szigetén találja magát.

Befektetési lakás a Klinikák környékén

Ez a budapesti felújított lakás a bútorokkal és a benne jelenleg lakó bérlő bérleti szerződésének átruházásával együtt eladó. A lakás fűtését elektromos rendszer biztosítja. Az ingatlan az Üllői úton, a Klinikák környékén található, és kimondottan befektetési céllal eladó, mivel a jelenlegi bérlő szerződése sem járt még le.