5+1 szuterén, amely szembemegy az előítéletekkel

Világos szuterén a Városmajor mellett

A főváros II. kerületében, közel a Széll Kálmán térhez, szép, rendezett házban keresi új tulajdonosát ez a kimondottan világos, másfél szobás, 51 négyzetméteres lakás. Igényes felújítással és vidám berendezéssel fiatalos, kuckós otthont varázsolt belőle jelenlegi „gazdája”. Az elektromos fűtésnek köszönhetően baráti a rezsije is, de a társasház közös költsége is alacsony. A lakáshoz tároló helyiség is tartozik.

Fiatalos egyszobás a Városligettől néhány percre 

A Stefánia út a XX. század elején épült gyönyörű villáiról ismert. Ki ne szeretne itt andalogni a kedvesével, vagy akár hetente többször sportolni a közeli Városligetben? No, egy erről az útról nyíló csendes mellékutcában eladó ez az 5 éve felújított ingatlan. A szuterén jellegére abszolút rácáfoló lakásról van szó, amely világos, nagy ablakai kertre nézőek, 2,65 méter belmagasságú, és teljesen száraz falak ölelik körbe egy csodálatos villaházban. Szinte nem is kell más, de ez a lakás ráadásul úgy csendes és nyugodt, hogy közben remek a közlekedés a környéken.

Egy igazi kuriózum a Városligeti fasoron

A Diplomatanegyedben álló csodaszép Székács Villában található az az alagsori lakás, amely most új tulajdonosát keresi. Már a lépcsőház is elképesztően gyönyörű, a lakás pedig igazán jó ízléssel alakították ki és rendezték be. Ablakai szép, gondozott kertre néznek, madárcsicsergés-garanciával. Persze a még madárcsicsergősebb, még zöldebb Városliget is csak egy ugrásra van, tehát itt igazán nem kell betonrengetegben érezned magad. A ház lakóinak az udvaron parkolás biztosított, és egy 7 négyzetméteres tároló is a rendelkezésedre áll.

A szuterén családi otthon is lehet

Nem csak üzletek vagy legénylakások fordulnak elő szuterénben. Ennek a családi otthonnak a megálmodásától a megvalósításáig mindent a tulajdonos maga, két kezével készített. A saját kivitelezés nagy odafigyeléssel és minőségi megoldásokkal is jár. Olyan terek, olyan elrendezés született, amelyben nem csak egyedülállók és párok, de teljes családok is kényelmesen élhetnek, és még háziállat is elfér. A lakás kimondottan világos, nagy ablakain sok fény jut a terekbe. A ház lakói számára parkolóhely, közös kert és két közös tároló is használható, de tartozik a lakáshoz saját tároló és saját használatú terasz is.

Ha menő félszuterén, akkor Budapest

Főleg a fővárosban találhatunk szépen kialakított, eladó alagsori ingatlanokat, legalábbis ezt támasztja alá, hogy a válogatásunk összeállításakor talált következő lakás is egy budapesti. A Rózsadomb tövében csücsülő kis lakás ritkaságszámba megy. Gyönyörű, kulturált környezete, remek közlekedése miatt nagyon könnyen kiadható, tehát befektetésnek is remek, de saját célra sem utolsó választás, hiszen igényes felújítást kapott a közelmúltban, és jópofa megoldásaival a lakás jobb térkihasználása is biztosított lett, gondolunk itt akár a tolóajtós térelválasztásra.

Nem csak lakás, iroda is

Akár otthont, akár otthonos hangulatú irodahelyiséget keresel, ez az Allee környéki, téglaház udvaráról nyíló szuterén tökéletes választás lehet. Szabadúszó vállalkozóknak és home office-ba tevékenykedőknek tökéletes megoldás lehet.