5+1 távfűtéses lakás, amit látnod kell!

Különleges hangulat vár Szigetváron

Ha ezt az érdekes formájú és modern dizájnelemekkel ellátott konyhát meglátod, többé nem szeretnél máshol reggelit készíteni, csak itt. A panelprogram keretében felújított ingatlan exkluzivitása a burkolatok minőségétől a bútorokig minden részleten tetten érhető. A távfűtés lapradiátorokon, a fürdőszobában törölközőszárító radiátoron át adja le a hőt a helyiségeknek, így a nappaliban feltűnő tűzifát a fotók alapján csupán hangulati elemként értékeljük, tagadhatatlanul egyedivé teszi az enteriőrt.

Háromszobás csoda a Budai Vár közelében

A távfűtés és a luxus kategória nem összeegyeztethetetlen, sőt, egyfajta kuriózummal is rendelkezik. Ezt bizonyítja ez az I. kerületi eladó lakás, amely a maga 63 négyzetméterével annyi gyönyörködnivalót ad, mint egy kisebb múzeumi tárlat. A zöldre néző erkély, az igényesen kialakított helyiségek, a felújított konyha és elegáns burkolatok mind-mind ide csalogatják a hangulatos ingatlanokra vadászókat.

A színek kavalkádja

A IX. kerületi József Attila lakótelepen kínálja eladásra jelenlegi tulajdonosa ezt a teljes felújításon átesett kis lakást. A mindössze 27 négyzetméteres otthon meleg, hívogató, kuckós, de egyben dinamikusan színes is. A metrómegállóhoz közel eső lakás remek befektetés, ha véletlenül úgy alakulna, hogy megvásárlás után mégsem te laknál benne: könnyen kiadható, később könnyen értékesíthető.

Távfűtéses tégla lakás Veszprémben

A felújított veszprémi lakás modern konyha- és fürdőszobája már önmagában elragadó, de a lakás többi része is csalogató, ha meghitt új otthonát keresi az ember. A lakás felújítása két ütemben zajlott, és idén nyáron került fel az i-re a pont. Saját, nagy alapterületű tároló is tartozik hozzá, így babakocsi vagy biciklik is jöhetnek az új lakókkal. A távfűtéstől nem kell megriadnia senkinek, a rezsi nem ölt barátságtalan méreteket.

Gyönyörű „önálló életkezdő” panel lakás Újpesten

Ismét Budapesten járunk, az újpesti Rózsa utcában. Ez az 1+2 fél szobával kínált lakás már kisebb családok, családot alapító párok számára is tökéletes otthonná válhat. Ráadásul, ha megtetszett a berendezés, a bútorok a vételár részét is képezik, tehát maradhatnak. Ha pedig valamit kicsit félretennél későbbre belőlük, a nagy, 20 négyzetméteres tároló – amely a lakáshoz tartozik – örömmel vigyáz rá. Újpest Központ metrómegállóval, bevásárlási lehetőséggel és számos fontos szolgáltatással néhány perc alatt elérhető.

Kispesti idill

A kiváló belső elrendezés és a minden részletre kiterjedt felújítás együtt olyan hangulatot varázsolt a panel lakásból, amelybe bármelyikünk szívesen beköltözne. Nem csak jó közlekedésnél található, de igényes, rendezett a környezete, csendes, nyugodt az utca és a ház. A csendről az új hangszigetelt ablakok is gondoskodnak, de részben nekik köszönhető a megfelelő hőérzet is. A lakásban a távfűtést klímaberendezés egészíti ki, így minden esetben kialakítható az ideális hőmérséklet.